Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, acuzații GRAVE: „Folosește copiii ca pe o monedă de schimb”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Claudiei Pătrășcanu. De la ce a pornit scandalul dintre cele două?

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a adus acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu. Încă soția lui Gabi Bădălău a spus despre blondină că este ”un pericol pentru toți copiii” și i-a transmis că nu are voie să se apropie de băieții ei. 


”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea).”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți și a adus acuzații grave la adresa Claudiei.


„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.


Iubita lui Gabi Bădălău spune că artista și-ar fi învățat copiii s-o înjure. Bianca Drăgușanu afirmă despre Claudia Pătrășcanu că și-ar folosi copiii „ca pe o monedă de schimb”. 


„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a mai spus vedeta.

 

Citește și: Andrei Ștefănescu, pregătit de o nouă relație. Artistul nu exclude o a treia căsnicie: „Sunt dispus la orice reîncercare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel