Andrei Ștefănescu, pregătit de o nouă relație. Artistul nu exclude o a treia căsnicie: „Sunt dispus la orice reîncercare”

Data publicării:
Andrei Ștefănescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andrei Ștefănescu, sursa foto Instagram

Andrei Ștefănescu a trecut prin clipe grele în viață, dar artistul nu se dă bătut atât de ușor. Ce spune despre o nouă relație?

Andrei Ștefănescu și Antonia formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă i-a legat o relație de șapte ani și au împreună un copil minunat, cei doi au decis luni să meargă pe drumuri separate. 


În anul 2012, Andrei Ștefănescu s-a despărțit de prima lui soție, Sylvia, o artistă româncă, pentru că l-ar fi înșelat.


Chiar dacă nu a avut prea mare noroc în dragoste, artistul nu respinge posibilitatea unei noi iubiri. 


„Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu la Antena Stars.


Andrei Ștefănescu spune că divorțul nu a fost deloc ușor, dar a învățat să uite tot ce a fost urât și să privească cu optimism spre viitor. 


„Poate oamenii de lângă mine pleacă, poate prietenii cei mai buni. Timpul meu liber e să mă odihnesc sau să fac ceva pentru mine. Niciodată nu o să spun nu. Au fost multe perioade nasoale: divorțurile, covidul. Divorțurile nu sunt lucruri ușoare, lumea nu știa ce se întâmpla. Sunt mici problemuțe care apar pe care nu le-am spus niciodată”, a adăugat vedeta de televiziune.

 

De dragul copilului, Andrei Ștefănescu și fosta soție au rămas în relații foarte bune, iar artistul spune că acum este mult mai atent la timpul pe care îl petrece alături de cel mic. 


Andrei Ștefănescu a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea de Antonia. 


„Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Andrei. 

 

Citește și: Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. Ce greșeală majoră a făcut în trafic artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel