Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze. Motivul pentru care vedeta a recurs la această intervenție estetică: „Nici eu nu mă așteptam”

Data publicării:

După ce și-a făcut ochii de felină. Bianca Drăgușanu a mers din nou în cabinetul medicului estetician. 

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea, când a declarat că urmează să efectueze o operație estetică pentru a căpăta o privire ca de felină. Mulți au crezut că e o glumă, însă vedeta a mers până la Cluj pentru a face această intervenție estetică. 

Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj și a mers la medicul ei din Cluj. Rezultatul a fost mult peste așteptările vedetei, care s-a arătat foarte mulțumită de operație. 

„Felina. După intervenția de “cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris vedeta pe Instagram. 

Ce mesaj are Bianca Drăgușanu pentru cei care o critică din cauza operațiilor ei estetice

Vedeta susține că face aceste schimbări pentru a se simți ea mai bine și nu se arată deranjată de comentariile negative din mediul online. 

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze


La mai puțin de o lună de la ultima intervenție estetică, frumoasa blondină i-a călcat din nou pragul medicului din Clij, de data asta nu pentru o operație estetică, ci pentru o corectură. Vedeta a acceptat propunerea medicului de a-i topi acidul din buze pentru a-i da o altă formă, aceasta fiind nemulțumită de conturul pe care blondina ajunsese să-l aibă din cauza injectărilor repetate. 

„Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Doamna doctor mi-a topit acidul din buze!
Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la doamna doctor mi-am facut si renumita procedura, cat eyes” a dezvăluit vedeta pe Instagram. 

 

 

Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să ajungă medic estetician: „Aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume”
 

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic.


„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel