Bianca Drăgușanu și-a băgat fanii în panică: ”M-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată.” Ce a pățit vedeta

Data publicării:

Bianca Drăgușanu și-a băgat fanii în panică, după ce a anunțat faptul că a recurs la ajutorul specialiștilor.

Bianca Drăgușanu împărtășește zilnic cu fanii ei experiențele plăcute sau mai puțin plăcute prin care aceasta trece. Și, pentru că vrea să-și țină comunitatea la curent și cu lucrurile mai neplăcute din viața ei, blondina le-a povestit acestora pe instastory faptul că abia s-a trezit dintr-o anestezie, iar starea ei fizică trebuie să își revină. Aceasta a continuat prin a spune faptul că este vorba despre o intervenție  la nivelul danturii, semn că ar fi apelat la un implant. Totuși, frumoasa vedetă nu a oferit prea multe detalii, asigurându-și urmăritorii doar de faptul că se simte bine. 

"Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată, dar îmi revin încet-încet. Partea bună și frumoasă a lucrurilor este că am ales cel mai bun doctor stomatolog și implantolog. Ca lucrurile să fie și mai ușoare, alături de mine este și sora mea.", a povestit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Care este dieta cu care Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme

Chiar dacă acum întoarce toate privirile când îmbracă costumul de baie, vedeta recunoaște faptul că nu mereu a fost așa. Ba mai mult, pentru a ajunge în această formă fizică de invidiat, Bianca a făcut sacrificii uriașe.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil., a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu

Vedeta a mai mărturisit și faptul că a fost foarte drastică cu ea în acea perioadă, în unele zile apelând chiar și la înfometare.

"În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, DIETĂ. Care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată: „îmi cere corpul” EXCLUSIV

Ce stil de viață are acum vedeta

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc, că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Carmen Harra: "Eu cred doar în Dumnezeu". Reacția vedetei, după ce clarvăzătoarea a spus că nu va rămâne cu Gabi Bădălău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel