Bianca Drăgușanu, scandal cu o mămică de la școala fiicei sale: „Mă jignea. Mi-a zis că data viitoare vine și...”

Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu o situație neplăcută după interacțiunea cu mămicile colegelor fiicei sale. Vedeta dezvăluie că a primit până și mesaje de amenințare de la o mămică. 

Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de implicată în creșterea fiicei sale, Sofia. Vedeta se ocupă de educația micuței, alături de mama sa. Tot vedeta este cea care își duce fiica la școală, iar acesta ar fi și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a stârnit un val de ură printre mămicile colegelor Sofiei, care se pare că au fost deranjate de modul în care s-a îmbrăcat blondina. 


„Până în momentul de față m-am confruntat cu o singură situație mai dificilă, am primit câteva mesaje răutăcioase pe Instagram din partea unei mămici care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, care mă jignea și pe mine și pe copilul meu. Am rugat-o frumos că dacă are o problemă să o dezbată cu mine, să nu se rezume la copilul meu. Avea o problemă cu mine la modul general, pentru că eu sunt o persoană publică, nu-i plăcea cum eu vin îmbrăcată în roz când fiind să o iau pe fiica mea de la școală și mă jignea', a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Mai mult, vedeta spune că mămica respectivă ar fi amenințat-o că va veni fizic să discute, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 


'Mi-a zis că data viitoare vine și mă bate pe umăr la școală când vin să-mi iau copilul și am zis că o aștept, dar nu a îndrăznit. Mi-aș dori să-și vadă de treaba ei și de copilul ei, nu cred că am deranjat-o eu cu ceva sau pe copilul ei', a mai spus vedeta.

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

 


Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat, deși își permite una privată. Iată pledoaria vedetei pentru decizia sa, dar și care sunt valorile pe care își dorește să i le transmită fiicei sale. 

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea  FRESH by UNICA, unde a vorbit despre fiica ei. Vedeta își crește singură fetița, după divorțul de Victor Slav, și spune că este extrem de fericită că are parte de ajutorul mamei sale în educarea celei mici. De asemenea, ea a dezvăluit că se consultă întotdeauna cu tatăl fiicei sale în deciziile privind creșterea micuței. 


Întrebată dacă îi oferă fiicei sale tot ce ei i-a lipsit în copilărie, Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D2, a afirmat că încearcă să-i îndeplinească toate dorințele micuței Sofia, dar totuși are câteva reguli stricte de la care nu se abate, printre care se numără educația. Vedeta a luat decizia ca fiica sa și a lui Victor Slav să urmeze cursurile unei școli de stat și a explicat motivul acestei alegeri, deși ar fi avut posibilitatea să o înscrie la orice școală privată. Mai mult. prezentatoarea TV mărturisește că își dorește să o pregătească pe micuța Sofia pentru a deveni o femeie puternică și independentă, care să se descurce în viață.


 

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură (n.r. dorințele). Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel. Am „N” exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta? Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stateam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea FResh by Unica.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 sep 2023, 11:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience