Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău: „Nimic nu este pentru totdeauna”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre relația cu Gabi Bădălău. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă la începutul idilei lor amoroase au preferat să țină totul departe de lumina reflectoarelor, în prezent cei doi nu se mai sfiesc să vorbească despre sentimentele care îi leagă. 

Într-un interviu recent, frumoasa blondină a vorbit despre Gabi Bădălău. Aceasta a măturisit că i-a promis partenerului său că nu va mai vorbi despre relația lor.  Cu toate astea, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a gândit la căsătorie, însă nu știe cum vor decurge lucrurile pe viitor. 

Bianca Drăgușanu: „El este un om deja destul de terfelit de presă”

„I-am făcut lui Gabi o promisiune, că nu voi mai vorbi despre relația noastră. El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc. Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice. Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu ști ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui.”,  a declarat Bianca Drăgușanu pentru fanatik.ro

”Dacă aș fi reușit să-mi țin viața personală mai privată pesemne aș fi fost mai fericită”

„Viață este imprevizibilă, dar sentimentele sunt reale. Nimic nu este pentru totdeauna, nu ști ce se întâmplă mâine. Dacă aș fi reușit să-mi țin viața personală mai privată pesemne aș fi fost mai fericită, dar niciodată nu este prea târziu să încerc să fac asta.  Dacă Dumenzeu l-a pus în viața mea și încă mai există, înseamnă că există și lucruri în inimă, cum zice fiică-mea. Nu vreau să mai vorbesc despre relația mea pentru că vreau să fiu fericită. Relațiile mele au fost mega mediatizate și nu a fost bine. Eu nu regret nimic, dar vreau să ajung să spun: sunt foarte fericită. Sau nici măcar să spun, să trăiesc asta pur și simplu.”, a mai spus blondina. 

Carmen Harra desființează relațiile Biancăi Drăgușanu

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul amoros al Biancăi Drăgușanu. Celebra clarvăzătoare spune  că frumoasa blondină și-a pierdut șansa unei căsnicii liniștite în momentul în care a stricat relația cu Victor Slav. Mai mult, aceasta spune despre relația acesteia cu Gabi Bădălău că nu ar avea prea multe șanse. 

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte.
Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a comentat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, prezentată de Cornelia Ionescu, potrivit WowBiz. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel