Bianca Drăgușanu revine în televiziune. Cu ce post TV a semnat deja blondina

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu ar putea scrie istorie și în televiziune. 

Bianca Drăgușanu ar fi pe punctul de a da lovitura și în televiziune. Potrivit Fanatik, blondina s-a alăturat deja trustului Kanal D, unde lucrează la un proiect asemănător celui realizat de Denise Rifai. Aceasta ar urma să aibă ca și invitați în cadrul emisiunii diferiți oameni celebri, care să le aducă șefilor turci audiențele dorite. 

Mai mult, Bianca ar părea extrem de încântată de noul format din care va face parte, motiv pentru care își dă toată silința ca lucrurile să iasă perfecte. Aceasta ar fi început deja să filmeze, motiv pentru care toată lumea se așteaptă să fie un real succes.

Nu ar fi pentru prima dată când Bianca Drăgușanu se lansează în televiziune. În trecut, diva a mai făcut parte și din alte show-uri renumite, precum „Burlăcița”, dar a fost și asistentă TV în cadrul mai multor emisiuni, unele dintre ele făcând-o, de altfel, și consacrată. Și cu postul de televiziune Kanal D a mai avut colaborări în trecut, când a prezentat pentru o perioadă de timp emisiunea „Te vreau lângă mine”. Potrivit sursei citate anterior, pe vremea aceea se vorbea despre faptul că blondina ar fi răsplătită cu suma de 12.000 de euro lunar pentru acea emisiune. Bianca a renunțat însă la televiziune de atunci și a preferat să se axeze pe campanii, dar și pe afaceri.

„M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu ne vorbea despre ușurința cu care ea își câștigă banii în ziua de astăzi. Vedeta ne spunea faptul că în fiecare zi îmbină utilul cu plăcutul, iar și atunci când este plecată într-o vacanță de vis încasează mii de euro.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.

Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola

Pentru ce sumă ar accepta să participe la un show de supraviețuire

Când vine vorba de show-urile de supraviețuire, blondina spune că are nevoie de o sumă colosală de bani pentru a accepta un astfel de proiect, întrucât există în prezent alte surse de venit destul de mari care îi asigură traiul, fără ca aceasta să facă mare lucru. 

„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niște stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel