Bianca Drăgușanu, declarații controversate: "Breaking news! Sunt însărcinată"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea, după ce a făcut câteva dezvăluiri legate de sarcină.

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri neașteptate, înainte să intre în platoul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D. În timp ce se afla la machiaj, blondina a avut o discuție savuroasă cu angajatele de acolo. Mai exact, în timp ce se filma, iubita lui Gabi Bădălău le-a spus fetelor că este însărcinată, după ce a atins burtica uneia dintre fetele de la machiaj, care urmează să nască.

Bianca Drăgușanu: “Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r.: atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici”.

Make-up artist: “Se ia”.

Bianca Drăgușanu: “Se ia aici (n.r.: se întoarce cu abdomenul spre burtica tinerei însărcinate). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). (…)”.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a continuat gluma și a spus: “De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică (n.r.: mai atinge încă o dată burtica graviduței). Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum”. 

Bianca Drăgușanu, declarație de iubire pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut prin mai multe perioade tensionate de-a lungul relației, dar acum blondina mărturisește că se înțeleg foarte bine, iar fostul soț al Claudiei Pătrășcanu îi oferă liniștea de care avea nevoie. 


”Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre”, a  explicat blondina pentru FANATIK

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel