Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la salonul de cosmetică: „Ce nu te omoară te face mai puternic”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a trăit clipe de coșmar, după ce Alex Bodi a făcut un scandal de zile mari la salonul de cosmetică. 

Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi ar fi venit la salonul unde Bianca Drăgușanu își face manichiura și a făcut un scandal de zile mari. Deoarece fosta lui soție nu a vrut să stea de vorbă cu el, acesta nu o lăsat-o să plece, iar când Bianca a reușit să scape, afaceristul a început să lovească cu pumnii în bolidul de lux al blondinei.  


”În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă eu sunt foarte fericită astăzi pentru că îmi stă părul bine. Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? Să știți că eu am o viață foarte frumoasă, sunt foarte activă și îi mulțumesc lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită. Geană pe Bianca, amețitelor.


Efectiv cred că starea mea de bine se datorează faptului că am dormit foarte bine aseară și sunt așa împăcată cu mine și dacă stau bine să mă gândesc eu n-am nimic să-mi reproșez mie, ceea ce cred eu că e foarte bine”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.


În urmă cu doar câteva zile cei doi au surprinși în trafic în timp ce vorbeau. Bianca Drăgușanu susține că a fost doar o întâmplare, iar ea nu își mai dorește nimic cu fostul ei soț. Momentan, blondina este foarte îngrijorată din cauza stării de sănătate a fetiței ei. 


”Tot ce am reazlizat până în momentul de față am realizat pe propriile picioare, pe propriile puteri, sunt foarte mândră de asta (...) Să nu uitați un lucru foarte important, ce nu te omoară te face mai puternic și asta e valabil mereu pentru oricine, individual, dar și pentru cupluri și relații, nu lăsați nici măcar energiile negative să vă bruieze starea de bine sau să vă afecteze într-un fel zilele orele, viața e prea scurtă, merită trăită, și viața e frumoasă, să ne bucurăm de ea”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

Citește și: Alex Bodi, despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu: „Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel