Alex Bodi, despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu: „Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”

Data publicării:
Alex Bodi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa foto Instagram

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au aruncat de-a lungul timpului foarte multe acuzații, iar relația dintre cei doi a fost presărată cu multe scandaluri. Ce spune afaceristul despre fosta lui soție?

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și a oferit mai multe declarații despre relația lui cu Bianca Drăgușanu. Chiar dacă căsnicia celor doi a fost presărară cu multe scandaluri, dar și acuzații, acesta nu exclude o posibilă împăcare cu fosta lui soție. 


”Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus Alex Bodi în exclusivitate la Antena Stars. 


Alex Bodi are doar cuvinte de laudă chiar și la adresa fostei sale iubite, Daria Radionova. Acesta susține că nu s-a certat cu frumoasa rusoaică, ci au doar câteva scântei între ei. 


„Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane. Problema românilor e că mulți de critică pentru ceea ce ei nu pot să fie niciodată. Am apreciat-o enorm de mult tocmai pentru felul și caracterul pe care l-a avut și că mi-a fost alături, am considerat că e o femeie pe care și-ar fi dorit-o orice bărbat să o aibă alături”, a spus afaceristul despre Daria Radionova.


Alex Bodi are o fetiță împreună cu Iulia Sălăgean, femeia care în toată această perioadă i-a luat apărarea afaceristului și a fost alături de el. Alex este supărat că nu poate vorbi cu ea, mai ales că la mijloc este copilul lor. Afaceristul spune că va avea răbdare, așa cum a avut până în prezent și îi mulțumește Iuliei pentru că a înțeles foarte bine situația aceasta dificilă. 


„Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel