Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău: „Viitorul meu soț”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost văzuți împreună la doar câteva ore după ce fiul de milionar anunțase despărțirea. Ce spune blondina despre relația cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. După ce a fost în plin scandal cu fostul soț și în același timp vorbea despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău, vedeta se află din nou în centrul atenției. 


Omul de afaceri a anunțat că relația lor s-a încheiat, fără a dezvălui, însă, care a fost motivul care a dus la separare. Gabi Bădălău susține că vrea să termine această relație fără acuzații, scandal sau certuri. 


”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.


Gabi Bădălău spunea că își dorește să se ocupe de afacerile lui și de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Ba mai mult, acesta susținea că nu bvrea să mai vorbească niciodată despre acest subiect. 


”Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. 


Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai spus afaceristul.


La doar câteva ore de la anunțul făcut, cei doi au fost surprinși împreună de paparazzii Spynews.ro. Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații despre acest subiect. Blondina susține că fiul de milionar este viitorul ei soț: ”Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus ea la Xtra Night Show. 


Bianca Drăgușanu susține că Gabi Bădălău este cel care ar trebui să rezolve acum situația creată și să spună lucrurilor pe nume. 


”Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceeea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Citește și: Marius Țeicu, dezvăluiri dureroase despre boala care i-a răpit fiica: „A trecut timp de trei ani prin nişte lucruri groaznice”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel