Bianca Drăgușanu, planuri de nuntă cu Cătălin Botezatu: „El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu Cătălin Botezatu. 

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Creatorul de modă a fost cel care i-a deschis drumul blondinei spre lumea mondenă și cel care a făcut-o celebră. Chiar dacă relația lor s-a încheiat, au rămas buni prieteni și nimeni nu ar fi surprins să îi vadă din nou împreună. 


Învitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode despre trecutul ei amoros. Atunci când a venit vorba despre minciuni, aceasta a mărturisit că l-a protejat mult pe Cătălin Botezatu în timpul relației pentru a nu-l face să sufere. Mai exact, blondina i-a ascuns multe lucruri creatorului de modă. 


Bianca Drăgușanu a recunoscut că încă îl iubește pe Cătălin Botezatu, așa cum și el are încă sentimente pentru ea. Blondina a declarat spre surprinderea tuturor că se așteptă să ajungă la un moment dat în fața altarului la brațul creatorului de modă. 


„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show. 


Bianca Drăgușanu, cele două alimente pe care le evită tot timpul


”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai afirmat Bianca, invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 

 

Citește și: Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, declarații șocante: „Simt că sunt băiat în corp de fată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel