Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, declarații șocante: „Simt că sunt băiat în corp de fată”

Data publicării:
Roxen, instagram
Descriere foto: Roxen, instagram

Roxen și-a deschis sufletul și a dezvăluit un aspect important din viața ei. Artista a declarat că este o persoană non-binară. 

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a recunoscut că este o persoană non-binară. Mai exact, un om care nu este exclusiv nici femeie, nici bărbat. Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe TikTok că simte asta încă de la vârstă fragedă. 


Roxen spune că se simte un băiat cu corp cu fată, dar nu se sfiește să vorbească deschis despre acest lucru. 


„De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine sau orele pierdute în mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată. Mama își dorea foarte mult fată. A aflat că sunt băiat și a fost tristă și s-a rugat mult să fiu fată și cred că și-a pus amprenta. Și am rămas tot băiat, dar în corp de fată”, a spus Roxen pe TikTok. 

 

Roxen se confruntă de la o vârstă foarte fragedă cu depresia și anxietatea. 


„Nu îmi amintesc exact ce a declanșat aceste stări, eram destul de mică. Știu că, în timp, au devenit din ce în ce mai prezente și s-au acutizat fără să îmi dau seama. Erau stări pe care nu le puteam controla și mi se părea atunci că nimic nu le poate ameliora. Însă ele treceau și apăreau din nou.

Nu eram pregătită pentru așa ceva, nu-mi dădeam seama ce m-ar putea ajuta, uneori mă simțeam copleșită și cădeam pradă acelor stări. Cu timpul, am primit ajutor de specialitate, am citit multe despre depresie și anxietate și am realizat că pot depăși aceste stări”, a declarat Roxen pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel