Bianca Drăgușanu nu poate scăpa de fostul soț. De ce o urmărește Alex Bodi pe frumoasa blondină

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Alex Bodi nu o poate uita pe Bianca Drăgușanu. De ce s-a baricadat blondina în mașină?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă au decis că este mai bine să divorțeze și să meargă pe drumuri separate, afaceristul nu o poate da uitării pe blondină și încearcă acum să reia legătura cu ea. 


Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi ar fi venit la salonul unde Bianca Drăgușanu își face manichiura pentru a sta de vorbă cu ea. Inițial afaceristul a sunat pe numărul de telefon al salonului, dar Bianca era la toaletă și a preluat apelul buna ei prietenă, Andreea Tonciu. 


În mai puțin de 20 de minute, acesta a apărut la ușa salonului. Bianca Drăgușanu l-a ignorat, iar când a vrut să plece, afaceristul nu a lăsat-o. După ce a reușit să iasă afară, aceasta s-a baricadat în mașină de frica fostului soț. Alex Bodi s-a înfuriat cumplit și a început să lovească mașina vedetei, dar Bianca a accelerat și a plecat imediat. 


În urmă cu doar câteva zile cei doi au surprinși în trafic în timp ce vorbeau. Bianca Drăgușanu susține că a fost doar o întâmplare, iar ea nu își mai dorește nimic cu fostul ei soț. Momentan, blondina este foarte îngrijorată din cauza stării de sănătate a fetiței ei. 


”Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și a oferit mai multe declarații despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.


”Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus Alex Bodi în exclusivitate la Antena Stars, legat de o posibilă împăcare cu fosta lui soție. 

 

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la medic cu fetița ei. Cu ce probleme se confruntă micuța: ”Nu știu ce să mai fac”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel