Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la medic cu fetița ei. Cu ce probleme se confruntă micuța: ”Nu știu ce să mai fac”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu trece prin momente delicate, după ce a ajuns la spital cu fiica ei, în urma unor probleme de sănătate.

Bianca Drăgușanu este îngrijorată, după ce fetița ei se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Blondina a mărturisit că Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav, primul soț al vedetei, tușește fără oprire, deja de o lună de zile. Aceasta a dus-o la spital, acolo unde i s-au făcut mai multe analize și teste de alergii și medicii i-au prescris un tratament cu aerosoli.

”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că astea sunt adevăratele probleme, motiv pentru care tot timpul și-l dedica fetiței sale și preferă să lase în plan secund viața personală.

”Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a mai spus, pentru sursa citată, Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel