Bianca Drăgușanu, despre trecutul tumultuos al iubitei lui Victor Slav: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre iubita lui Victor Slav. Cu ce se ocupa Selina înainte de a-l cunoaște pe fostul prezentator TV?

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță superbă, Sofia, care după divorț a rămas în grija mamei. Cea mică își petrece puțin timp împreună cu Victor Slav. Acesta o ia pe fiica lui o dată la două săptămâni și petrec o zi împreună. 


Recent, CANCAN.RO a publicat fotografii indecente cu Selina, actuala iubită a lui Victor Slav. Blondina ar fi făcut videochat în trecut, iar imaginile au apărut acum pe internet. 


Bianca Drăgușanu a spus că nu este deranjată de acest aspect și are încredere să o lase pe fiica ei în compania iubitei fostului soț, deoarece spune că Victor Slav a fost mereu un bărbat responsabil și știe că va avea grijă de Sofia. Totodată, vedeta susține că fiica ei nu i-a spus niciodată nimic rău despre iubita lui Victor Slav.


„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. Deocamdată stau liniștită! 


Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.

 

Bianca Drăgușanu nu o lasă pe Sofia la Victor Slav de Crăciun

 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, discuții aprinse chiar înainte de Crăciun. Cu cine va petrece Sofia sărbătorile de iarnă?

 

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

 

 

Citește și: Ce loc ocupă Anamaria Prodan în clasamentul celor mai bogați români: „Am afaceri în mai multe domenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel