Alex Bodi are o nouă cucerire. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, fericit în brațele unei brunete focoase/ FOTO

Data publicării:

Alex Bodi a petrecut noaptea trecută alături de o brunetă focoasă, de care nu s-a dezlipit nicio secundă.

Noapte trecută, fostul soț al Biancăi Drăguanu a petrecut într-un club din Capitală la ziua de naștere a prietenului său, Mihai Costea, iar domnișoarele i-au dat târcoale omului de afaceri, care acum este singur. Dintre toate, doar una a reușit să-i captiveze atenția lui Alex Bodi, însă de data aceasta este vorba despre o brunetă focoasă. Chiar și așa, coincidența face ca tânăra să se numească tot Bianca.

Cei doi au fost foarte apropiați, iar Alex Bodi a avut grijă să o facă se simtă cel mai bine alături de el, motiv pentru care i-a făcut mai multe dedicații. Mai mult decât atât, Alex Bodi și bruneta care l-a cucerit s-au fotografiat împreună, în timp ce afaceristul o strânge cu patos în brațe.

Recent, Alex Bodi a declarat că el nu este niciodată singur, iar în viața lui mereu se află cineva, chiar dacă nu e vorba de o relație stabilă.

”Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Ce mai au de împărțit Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit, însă între cei doi s-a aprins un mare scandal. După episodul de la restaurant și de la salon, toată lumea s-a întrebat ce mai au de împărțit cei doi, astfel că Alex Bodi a oferit și explicația. Potrivit acestuia, în prezent el are în continuare domiciliu pe adresa fostei soții, astfel că mai au lucruri de discutat în acest sens.

”Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel