Bianca Drăgușanu, dans incendiar la bară. Imaginile care au ridicat temperatura din termometre /VIDEO

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a încins tot internetul după ce s-a filmat în timp ce dansa la bară. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Blondina a încins tot internetul după ce s-a filmat în timp ce dansa la bară. Bianca Drăgușanu a optat pentru o perucă brunetă și o ținută strălucitoare. Aceasta a făcut o demonstrație într-un club din Capitală și a postat imaginile pe pagina ei de Instagram, spre deliciul bărbaților. 


Bianca Drăgușanu este o femeie liberă și independentă, chiar dacă trăiește o relație frumoasă de iubire cu omul de afaceri, Gabi Bădălău. Chiar dacă în ultima perioadă s-a zvonit că cei doi ar trece printr-o perioadă dificilă, diva spune că viața ei este foarte frumoasă și se simte fericită și împlinită. 


„Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a spus diva pentru Teo Show.

 


Bianca Drăgușanu și Victor Slav, scandal uriaș în prag de sărbători: „Fata va sta cu mine. E exclus să plece cu el”


Bianca Drăgușanu a luat foc după ce a văzut declarațiile făcute de fostul ei soț, Victor Slav. Fostul prezentator TV a declarat pentru CANCAN.RO că își dorește ca micuța Sofia să petreacă Crăciunul alături de el. Vedeta a spus că nu va permite ca fiica ei să stea departe de ea, iar Victor Slav o poate vizita oricând dorește, dar fără să o ia de lângă familia ei. 


„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

 

Citește și: Câți bani încasează Ana Morodan în fiecare lună. Dezvăluirile vedetei: "Nu vreau sa frustrez pe nimeni"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel