Bianca Drăgușanu, comentariu acid la adresa lui Randi. Diva își apără punctul de vedere: „Se trezi iapa lu’ Zoro că vomită”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu, randi.music
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu, randi.music

Bianca Drăgușanu a pronit un scandal cu artistul Randi, după ce cel din urmă i-a comentat afirmația „Un bărbat sărac este un bărbat prost”.
Motivul pentru care diva s-ar contrazice în declarații.

Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal de proporții după ce a afirmat despre bărbații săraci că sunt proști. Ca răspuns la acest mesaj, Randi, celebrul cântăreț care a câștigat mai multe premii în industria muzicală, a venit cu o replică dură pentru Bianca. Vedeta transmite adesea declarații controversate prin care stârnește fel de fel de reacții din partea publicului sau chiar a altor vedete. Mai mult decât atât, ea a precizat cu ocazia unui interviu că știe foarte bine ce cuvinte își alege atunci când vrea să transmită un mesaj. 

Randi, singura persoană publică care a comentat mesajul Biancăi Drăgușanu

Cu toate că publicul nu a primit tocmai bine declarația ei despre bărbații săraci, Bianca rămâne pe poziții și se apără în fața declarațiilor lui Randi. 

Artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj adresat Biancăi. Deși declarația acestuia este una scurtă, mesajul este unul puternic. Artistul sugerează că vorbele divei i-au provocat „greață”.

”Un bărbat sărac e un bărbat prost. Bianca Drăgușanu. Vomit!”, a fost mesajul scris de Randi pe InstaStory.

Potrivit Spynews, Randi a mai completat că nu are nimic personal cu Bianca, „dar are o problemă cu oamenii care spun prostii. El a ținut să-i transmită vedetei că cei mai deștepți oameni din istorie au fost săraci și că ei au schimbat lumea”.

Scandalul nu se oprește aici. Bianca, observând mesajul în care era vizată, a venit și ea în spațiul public, acolo unde i-a comentat artistului, foarte acid, câteva cuvinte. Întrebările puse de Bianca Drăgușanu pot fi interpretate de cineva ca fiind o cale prin care dorește să îl pună la punct pe cântăreț. La final, ea pune problema într-un mod care poate stârni și confuzie deoarece îi spune cântărețului că nu este deștept prin simplul fapt că „s-a trezit vorbind” sau, mai simplu, pentru că îi critică declarația.

„Se trezi iapa lu’ Zoro că vomită. Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de săracie? Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătura cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa precizată.

Bianca Drăgușanu, declarații contradictorii?

Mai departe, diva continuă și articulează că niciun om prost nu a făcut istorie, deși Randi nu a precizat acest lucru, artistul făcând referire doar la „oamenii săraci și deștepți”. Bianca mai stârnește confuzie prin faptul că „nu a cunoscut sau auzit vreun om prost care să fi făcut istorie, indiferent dacă a fost bogat sau sărac”, iar potrivit declarațiilor sale inițiale, a spus că „orice bărbat sărac este un bărbat prost”, acestea fiind două declarații care par cel puțin contradictorii.

”Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sarac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram. Cred că nu va lua personal ”disputa” pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus menționată.

Mesajul inițial al Biancăi Drăgușanu

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine”, a spus diva pentru Playtech

După cum ea a spus, este conștientă de cuvintele pe care le folosește, blocând în acest mod orice fel de interpretate a declarațiilor sale.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice „Bianca, am Skoda, e vreo problemă?”, zic „Nu, frate, stai liniștit”. Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru… Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus blondina, potrivit sursei menționate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel