Bianca Drăgușanu, autoritară cu fiica ei de 4 ani: „Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat”

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu își crește fiica singură, după despărțirea de tatăl copilului, Victor Slav, dar și de fostul soț, Alex Bodi. Vedeta a făcut dezvăluiri despre felul în care își disciplinează copila.  

Vedeta a venit în platoul emisiunii Vorbește Lumea alături de fiica ei, Sofia Natalia, în vârstă de 4 ani. Bianca a vorbit despre relația pe care o are pe cea mică și despre cum încearcă să o disciplineze. 

 

Problemele de comportament ale Sofiei apar din cauza bunicii, care ar răsfăța-o prea mult. 

 

 „Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?».

Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă.

Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, a dezvăluit Bianca la ProTv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel