Bianca Drăgușanu a dezvăluit la ce preparate de Crăciun nu se poate abține: "Abia aștept să mănânc. Îmi place foarte mult"

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Deși are mare grijă de silueta ei, când vine vorba de preparatele tradiționale, Bianca Drăgușanu nu se mai poate abține. Blondina a dezvăluit și care este preparatul ei preferat de pe masa de Crăciun.

La cei 39 de ani ai săi, Bianca Drăgușanu  este posesoarea unui trup de invidiat, care stârnește admirația celor din jur. Întotdeauna, blondina a avut mare grijă de silueta ei, iar sala de sport a devenit a doua casă pentru ea. Pe lângă sport, vedeta a adoptat și un stil de viață sănătos. Cu toate astea, când vine vorba despre preparatele de pe masa de Crăciun Bianca Drăgușanu face o excepție. 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit și care este preparatul de la care nu se poate abține, dar și cum va petrece Crăcunul în acest an.

„O să facem Crăciunul în familie, că așa se face. Cu sora mea, cu cei mici, cu cumnatul meu, la brad, la mine, la ei. Atât! Nu fac nimic special!  Abia aștept să mănânc piftie, sarmale și cozonac. Îmi place mult piftia! 

Sofia știe colinde, iar acolo unde stă sora mea e o comunitate mișto și cred că o să meargă la colindat”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.Sofia știe colinde, iar acolo unde stă sora mea e o comunitate mișto și cred că o să meargă la colindat”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro

 

Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu de la Moș Crăciun

 

Bianca Drăgușanu a declarat că fiica ei, Sofia, își dorește de la Moș Crăciun un sac plin cu ponei, o casa pentru păpuși, dar și vopsea de păr blondă pentru a arăta ca mama ei. 

 

„Vrea un Ponyville (n.r.- un sat de ponei), deși are un sac plin de ponei, mai vrea un sat de ponei. O casă pentru păpuși, are și hăinuțe, dar vrea o casă mai mare pentru ele. Și mi se pare că vrea vopsea de păr, pentru că vrea să se facă blondă”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre trecutul tumultuos al iubitei lui Victor Slav: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel