Bianca Comănici, de la Puterea Dragostei, momente de cumpănă: Are nevoie de sânge, vă rog...

Data publicării:
Facebook Bianca Comănici
Descriere foto: Facebook Bianca Comănici

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici, trece prin momente grele. 

Vărul Biancăi Comănici a fost implicat într-un accident rutier și se află la spital. Dubla câștigătoare de la Puterea Dragostei i-a rugat pe internauți să-l ajute pe acesta și să doneze sânge.

“Vărul meu a avut un accident și are nevoie de sânge. Spitalul Floreasca, numele: Crucianu Cătălin Ionuț. Oricine poate dona! Mulțumesc.”, a scris Bianca Comănici, conform Fanatik.

Bianca Comănici, accident la început de februarie 

 

“A intrat cineva în mine, vorbea la telefon și nu era atent. Nu a fost vina mea, el a greșit. Am fost la poliție, s-a rezolvat. Cel mai probabil, câteva zile mașina va sta în service, practic am rămas fără mașină.

Eu sunt bine, el e bine, nu a pățit nimeni nimic. La momentul impactului, nu eram singură în mașină, eram cu fratele meu mai mic.

El chiar s-a enervat când l-a văzut pe șofer că vorbește la telefon și nu se asigură. I-am zis că așa e în București. Se putea întâmpla oricui.”, a declarat Bianca Comănici pentru wowbiz.ro.

Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou

 

Ella de la Puterea Dragostei trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei. Femeia este într-o stare gravă din cauza cancerului la sân. 

Chiar dacă suferă enorm, Ella s-a îndrăgostit și găsește sprijin în noul ei iubit, care este alături de ea în această perioadă grea.

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a spus Ella, la Antena Stars.

Ella își împarte acum timpul între mama ei și noul iubit. Vedeta petrece întreaga zi alături de cea care i-a dat viață, iar seara alături de bărbatul iubit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune că doar așa găsește putere să treacă mai ușor peste toate greutățile. VEZI CONTINUAREA AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel