Bianca Brad, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Conştientizarea este răscolitoare şi dureroasă”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare. Vedeta a trecut prin multe încercări, pe care le-a depășit prin credință.

Bianca Brad a trecut prin mai multe încercări extrem de dificile. Și-a pierdut fiica la naștere și s-a luptat cu cancerul.

Deși viața a pus-o la grele încercări, Bianca Brad a rămas cu sufletul plin de speranță și a reușit să depășească fiecare obstacol. Ea spune că nu i-a fost deloc ușor, dar a trebuit să se ridice după fiecare căzătură.


„Din păcate, nu ne dă nimeni o cărticică și nu ne învață nimeni la școală lucrul ăsta, dar s-ar putea face de acum înainte. Nouă ne lipsesc în școli și chiar acasă discuții despre viață. Eu aș face un curs despre viață în școli, care să te ajute să găsești în tine sursa puterii pentru că toți avem puterea asta. Eu nu sunt cu nimic mai specială, poate doar că am fost mai tenace și asta nu înseamnă ca nu mi-a fost greu, că nu am dat cu capul de nu știu câte ori. Am căzut de o sută de ori, m-am ridicat de 101 ori”, a povestit Bianca Brad, în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

 


Vineri seară, vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 


„Timpul şi încercările vieţii scot la iveală şi cern. Oamenii… mai ales cei cărora le erai dedicat trup şi suflet, necondiţionat, şi care îţi spuneau că te iubesc, apoi te-au trădat sau ţi-au întors spatele, fără să-ţi spună măcar de ce şi cu tăcerea lor te pedepsesc sau urât despre tine vorbesc, fără să le pese cât de mult te rănesc. Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare… ca noi toţi. Ştiu de multe astfel de «poveşti» care parcă-s trase la xerox, atât de mult se aseamănă între ele. La fel şi inimile rănite profund şi pline de cicatrici adânci şi dureroase.

Cinstit este însă să accepţi că şi tu, într-o măsură mai mică sau mai mare, în unele situaţii şi pe perioade mai scurte sau mai lungi, eşti toxic faţă de cei din jurul tău… şi faţă de tine însuţi. Şi atunci, ce e de făcut pentru a trăi în pace şi armonie? 
Să ai curaj să fii sincer cu tine însuţi, să te observi, să cauţi cauza şi partea ta de vină şi să înţelegi că, de fapt, toţi vrem acelaşi lucru! Vrem dragoste adevărată şi Lumină! Să fim iubiţi, apreciaţi şi fericiţi… dar că, fără sau cu voie, toţi greşim, toţi suferim, căci oameni suntem şi toţi avem prejudecăţi, frici, blocaje, tăceri neînţelese, ascunse lupte şi suferinţe, epuizante neputinţe, momente şi perioade proaste, «ieşiri» neaşteptate, urâcioase şi aşteptări ce eşuează din cauza egoului rănit, a rănilor nevindecate din trecut, a lipsei de iubire şi a proastei comunicări”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

„Suntem însă datori cu toţii să ne străduim să nu ne mai rănim”


„Conştientizarea este răscolitoare şi dureroasă, dar vindecătoare atunci când este urmată de asumare, acceptare, integrare şi, mai presus de toate, de iertare. Oh, dar cât de greu ne este să facem asta, uitând legile de mai presus de astre: să ne iubim unii pe alţii şi că precum noi iertăm greşiţilor noştri, şi nouă ni se vor ierta greşelile noastre. Suntem însă datori cu toţii să ne străduim să nu ne mai rănim, ci cum ne dorim să fie ceilalţi faţă de noi, aşa şi noi faţă de ei să fim, mai înţelegători, mai răbdători, mai binevoitori, mai toleranţi, mai blânzi, mai iubitori de oameni, mai smeriţi, mai iertători – aşa cum e un bun creştin!”, a mai adăugat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel