Bianca Brad, la un pas de moarte. Neatenția era să o coste viața: „S-a declanșat instantaneu instinctul de supraviețuire”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a avut parte de momente de panică. În miez de noapte, vedeta a fost cât pe ce să își piardă viața din cauza neatenției. 

Vedeta a povestit toate detaliile despre incidentul care era să o coste viața. 

 

 

Azi noapte era să mor! …efectiv mi-am văzut moartea cu ochii…o moarte stupidă cauzată (aparent) de neatenția/prostia mea… Cum? …păi…pe la miezul nopții mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic (n.r. – gemoterapia sau terapia cu muguri se bazează pe acțiunea vindecătoare a celulelor stem din diverse porțiuni ale palntelor) – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții !!! Acum a fost… noaptea minții.

Moment în care…STOP CADRU!!! – traheea s-a „închis” instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada! În schimb, s-a declanșat instantaneu instinctul de supraviețuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi  s-au parut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt…

 

Indicațiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. La început, când le-am descoperit, luam exact așa, apoi, am renunțat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective. Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) și, fiind întuneric, nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât!

„Rotițele” au început să mi se învârtă rapid, căutând o soluție, fără să îi trezesc pe ai mei… Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent astfel încât zona inflamată din gât să se contracteze, pentru a lăsa oxigenul să treacă și să ajungă în plămâni…”, a explicat Bianca Brad pe pagina sa de Facebook. 


Din fericire, vedeta a reușit să găsească o soluție pentru a ieși din încurcătură și a depășit situația. 

 

M-am dus și mi-am băgat nasul în congelator (diferența de temperatură/aerul rece ajută în astfel de situații), am pus pe limbă puțină înghețată – pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu înghețată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul și mă concentram pe partea bună din ce era rău… adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu, printre rafalele de tuse și nu pe lipsa oxigenului și pe panica pe care o simțeam cum stă la pândă să mă cuprindă… Iar în tot acest timp, mă gândeam și la ce mod absurd de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineață, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, și cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine! Cu chiu cu vai, am reușit să-mi reglez respirația, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat – o senzație neplăcută care sper să îmi treacă repede…spre deosebire de amintirea acestei experiente șocante pe care nu cred că o voi putea uita…

Am ales să scriu aici despre aceasta experiență terifiantă, ca o eventuală sursă de inspirație…lecție… Nu este vina produselor gemoterapice pe care la voi iubi și folosi în continuare cu încredere, ci doar a mea…Gâtul îmi este iritat, tușesc, nu prea pot vorbi și mă simt epuizată, dar…sunt bine, recunoscătoare, bucuroasă și da…azi am apreciat și mai mult viața…” a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel