Bianca Brad, imagine sfâșietoare din spital, în lupta cu CANCERUL: Înainte de despărțire! Uriașă greșeală, să nu faceți ca mine

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu boala. Cum și-a speriat fanii cu fotografia din spital. 

La finalul anului 2021, Bianca Brad a șocat pe toată lumea atunci când a dezvăluit că în urmă cu șase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân și când a povestit cât de greu i-a fost şi cum i-a spus mamei sale despre boala care a măcinat-o.

Bianca Brad: "Uriașă greșeală! Să nu faceți ca mine"

"Înainte de a-i spune am avut emoții foarte mari, am avut aceleași emoții ca acum 6 ani, când mă gândeam să merg să îi spun. M-a bufnit plânsul, gândindu-mă cum o să reacționeze și cum o să îi fie, dar m-am adunat, i-am expus toată povestea, nu am intrat în detalii foarte mari, i-am spus într-un mod cât mai finuț și necomplicat, foarte pozitiv și optimist. (...) Apoi a făcut ochii mari și mi-a zis: "Bine că nu mi-ai spus!". Mă bucur că mi-am ascultat instinctul. Ar fi trebuit să lupt să o țin pe ea sus, nu doar pe mine!", a spus ea atunci, în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit DC Medical.

Acum, vedeta a șocat din nou, după ce a publicat o fotografie pe patul de spital, în care are o față palidă și în descrierea căreia a scris: "Înainte de despărțire".

Gestul ei i-a panicat pe mulți, însă explicația a venit ulterior, când a spus că s-a împlinit un an de la operația la sân și a fost recunoscătoare tuturor celor care au salvat-o.

"Dragilor, vă mulțumesc pentru grijă voastră și pentru gândurile bune lăsate aici, dar vă asigur că sunt bine, Slavă Domnului!

Această poză este parte din postarea făcută acum câteva zile, mai exact pe 8 aprilie, când s-a împlinit 1 an de la operația de mastectomie...Cineva...nu știu cine, fără să citească întâi postarea, a scris în dreptul pozei un comentariu alarma(n)t, provocând agitație...

Da, fiind scoasă din context, poate fi interpretată greșit, dar nu este vina mea. Dacă veți citi acea postare, veți înțelege de ce am scris așa. Multă sănătate și numai bine, tuturor!", a fost mesajul postat de Bianca Brad pe rețelele de socializare, după ce poza făcută pe patul de spital.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel