Bia Khalifa, despărțire cu scandal de iubitul italian. O femeie i-a deschis ochii: „Nu mă așteptam să fie așa sărac”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bia Khalifa și AMi, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Bia Khalifa și AMi, captură TV

Bia Khalifa nu își permite să fie împreună cu oricine. Imediat cum i s-a zis despre partenerul său ce face, a închis toate ușile.

Cu câteva săptămâni în urmă, Bia Khalifa a făcut publică relația sa cu un milionar italian și a dezvăluit planurile lor de viitor. Ea a mărturisit că bărbatul este atent și grijuliu cu ea, aducându-i liniște și stabilitate.

Blondina celebră a avut relații sentimentale cu mai mulți cunoscuți din lumea mondenă, precum Dani Mocanu, despre care susține că îl iubește și acum, sau Fulgy, fiul Clejanilor, cu care a avut un conflict ce a dus la obținerea unui ordin de restricție. S-au răspândit zvonuri că ar fi avut o relație și cu celebrul rapper Sișu, iar unele imagini i-au surprins pe cei doi împreună. De 1 Mai, Bia a petrecut alături de 6ix9ine, iar acele imagini au stârnit interesul publicului.

Recent, Bia Khalifa a apărut pe rețelele de socializare, pozând aproape dezbrăcată în brațele lui Philip Albu, o personalitate cunoscută și în showbiz-ul românesc. În timp ce mulți credeau că este doar o postare obișnuită, bărbatul o prezentase deja pe celebra blondină familiei sale, potrivit Spynews.ro

Deși s-a încercat să se obțină detalii despre statutul relației lor, însă niciunul dintre cei întrebați nu a dorit să ofere informații. Toată lumea era curioasă să afle ce s-a întâmplat cu Luca, milionarul italian care i-a oferit lui Bia cadouri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

O prietenă apropiată l-a dat în vileag

Se pare că relația dintre Bia Khalifa și milionarul italian a continuat până acum două zile, când blondina i-a returnat cadourile. Și nu a făcut-o într-un mod obișnuit, ci cu o notă de "cântec".  În timp ce se aflau la un restaurant de lux din București, însoțiți de Luca și de mai mulți prieteni, Bia a aflat că iubitul său nu este ceea ce părea, iar cadourile pe care le primise de la el erau false, spune Spynews.

"O fată de oraș mi-a spus să nu mai umblu cu Luca că e fraier. Fix când voia să cumpere de la el brățari de a o celebră firmă, ea si-a dat seama că sunt fake. Eu i-am dat ceasul ala înapoi. A încercat să bage strâmbe între mine, prietena mea cea mai buna și iubitul ei, cei care mi-l au prezentat. Luca nu mai este binevenit și nici binevăzut în România din niciun punct de vedere, în țara mea daca îți deschid o portiță, pot să îți închid ușor si restul portițelor. Ceea ce a facut este josnic, nu mă așteptam să fie așa fraier și sărac Luca. Zici că este neam cu fostul meu, doi saraci cu fake uri și tot felul de necalități, mereu am avut tendința să îmi compar iubiții cu Dani Mocanul, primul meu iubit și prima mea iubire, cred că și singura. Adevărul e că pe langă Dani Mocanu toți sunt niste fraieri.", a declarat Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Ce cadouri îi făcuse italianul

Numele bărbatului este Luca, iar italianul pare că vrea s-o răsfețe la culme pe blondina româncă. Bărbatul i-a cumpărat bijuterii în valoare de aproape 200.000 de euro.

„Bia Khalifa are nevoie de bodyguard, după ce iubitul milionar i-a pus "2 apartamente", la mâna. Bărbatul i-a dăruit vedetei un ceas Audemars Piguet Royal Oak Lady, valoarea acestuia fiind de apoximativ 80.000 euro, cumpărat second hand. Bijuteria este făcută din aur roz, are diamante, iar sticla este din safir. Acesta nu este singurul cadou pe care italianul i l-a făcut divei. Bărbatul i-a mai dăruit două brățări bătute în diamante, de la celebra firmă Cartier. Valoarea acestora fiind de aproximativ 67.000 euro, respectiv 30.000 euro.”, conform Spynews.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel