Beyoncé uimește din nou: Albumul care ajunge pe locul 1 în topul Billboard Country

Data actualizării: | Data publicării:
Beyonce, sursa foto Instagram
Descriere foto: Beyonce, sursa foto Instagram

Beyoncé a reușit din nou să facă istorie în industria muzicală cu cel mai recent album al său, "Act ll: Cowboy Carter", care a debutat pe locul 1 în topul Billboard al albumelor country. Această reușită o face prima femeie de culoare care ocupă prima poziție în acest top de la înființarea sa în 1964.

Albumul a obținut un succes uriaș, înregistrând 407.000 de copii vândute în prima săptămână de la lansare în SUA. De asemenea, "Cowboy Carter" a dominat și clasamentul Billboard 200 general, marcând al optulea album al lui Beyoncé care ajunge pe prima poziție.

Succesul lui "Cowboy Carter" este o dovadă a talentului și versatilității lui Beyoncé, dar și a capacității sale de a depăși barierele genului și rasei. Albumul explorează genul muzical country, un domeniu tradițional asociat cu cultura albă, dar Beyoncé reușește să aducă o perspectivă unică și personală acestui stil muzical.

În luna februarie, piesa "Texas Hold 'Em" de pe album a atins deja locul 1 în topul country airplay, făcând din Beyoncé prima femeie de culoare care obține această performanță. Succesul piesei demonstrează că publicul din domeniul country este receptiv la diversitate și apreciază talentul autentic, indiferent de rasă sau gen.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel