Beyoncé rupe tăcerea despre iertarea "infidelității" lui Jay Z: „Sunt numărul unu, sunt singura”

Data actualizării: | Data publicării:

Beyonce reacționează după zvonuri despre infidelitate și certuri care au vizat căsnicia ei. Artista a scos un album în care răspunde criticilor legate de relația ei cu rapperul Jay-Z.

Cel de-al șaptelea LP al vedetei americane, Renaissance, lansat astăzi, povestește cum a reparat povestea lor de dragoste și abordează zvonurile de înfidelitate - plus infamul incident din lift, în care sora ei l-a atacat fizic pe Jay.

Și se folosește de cele 16 piese ale sale pentru a oferi o versiune prescurtată a vieții, după o serie de bombe metaforice pe albumul ei anterior, Lemonade din 2016.

 

Aparent referindu-se la criticile din jurul relației lor din ultimii șase ani, în piesa Plastic Off The Sofa, Beyonce cântă: "Nu avem nevoie de acceptarea lumii.

"Sunt prea duri cu mine, sunt prea duri cu tine, băiete".


De asemenea, ea pare să arate o latură mai blândă față de Jay, cu care s-a căsătorit în secret pe 4 aprilie 2008 - a patra zi a celei de-a patra luni, în onoarea numărului lor preferat, potrivit The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

"Băiete, știu că nu te poți abține să nu fii tu însuți în preajma mea, tu însuți în preajma mea.

"Și știu că nimeni nu e perfect, așa că te voi lăsa să fii, te voi lăsa să fii".

"Este felul în care îți porți emoțiile pe ambele mâneci, până la fața pe care o faci când îți spun că a trebuit să plec.", sunt versurile de pe noul album al artistei. 


Beyonce face aluzie și la femeile cu care se zvonește că a fost Jay-Z în Alien Superstar și la faptul că nimeni nu poate strica de chimia dintre ei.


Beyonce: "Sunt unul din unul, sunt numărul unu, sunt singura”.

 

"Nici măcar nu-ți pierde timpul încercând să concurezi cu mine. Nimeni altcineva din această lume nu poate gândi ca mine. Sunt sucită, contrazisă, îl țin dependent."

Beyonce a înregistrat albumul Renaissance pe o perioadă de trei ani.

De asemenea, melodiile artistei lasă să se înțeleagă că ea a fost la cârmă atunci când a fost vorba de a decide încotro se va îndrepta căsnicia lor.

Pe prima piesă, I'm That Girl, versurile artistei spun: "O vezi, o vezi când te uiți la mine, nu am vrut această putere, nu am vrut această putere, știi că dragostea este slăbiciunea mea, nu am nevoie de droguri pentru niște chestii ciudate, sunt doar drogată tot timpul, mi-am ieșit din minți".

 

Apoi, pe piesa Virgo's Groove - o referire la semnul zodiacal al lui Beyonce - cântă despre cum să lucreze la relația ei și să reaprindă scânteia de când s-au întâlnit pentru prima dată, în 2000.

Ea spune: "Nu există nimic pe care să mi-l doresc mai mult decât te doresc pe tine, un medium mi-a spus că avem ceva de făcut.

"Nu mai avem timp ca înainte, dar încă mai strălucim ca înainte, încă ne mai distrăm ca înainte, tăiem legăturile când trebuie."

Ce avere au Jay Z și Beyonce


Se spune că Jay are o avere de 1,1 miliarde de lire sterline din afaceri precum firma de divertisment Roc Nation și un catalog muzical de 78 de milioane de lire sterline, în timp ce averea lui Beyonce este estimată la 371 de milioane de lire sterline.

Cuplul locuiește într-o vilă de 73 de milioane de lire sterline cu opt dormitoare în Los Angeles, cu patru piscine, ferestre antiglonț și chiar un heliport pe acoperiș.

Dar pe noul ei album Beyonce face referire și la educația zbuciumată a lui Jay-Z, pe numele real Shawn Corey Carter, care s-a născut în Brooklyn, New York, și a fost crescut împreună cu frații Michelle, Andrea și Eric de către mama sa Gloria, după ce tatăl său Adnis Reeves a plecat de acasă.

 

 Beyonce: "Voi fi întotdeauna arma ta secretă din arsenalul tău”

"Și știu că ți-a fost greu să crești, dar nu-i nimic, îmi place să fie greu. Iubitule, când lași sentimentele să-ți stea în cale. Încă îmi place, iubitule, oh, îmi place, iubitule.",  Sunt versurile artistei pentru soțului ei, pe care l-a cunoscut când avea 18 ani și făcea parte din trupa Destiny's Child.

Scandalul dintre Jay Z și sora lui Beyonce


Beyonce pare să se refere și la cearta din 2014 dintre sora ei, Solange, și Jay-Z în liftul unui hotel din New York.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat-o pe Solange aruncând lovindu-și cumnatul, înainte ca un bodyguard să o tragă de lângă rapper.

În clipul de 58 de secunde, Beyonce a fost văzută înghețată într-un colț al liftului.

Ulterior, Beyonce, Jay-Z și Solange au spus într-o declarație: "Jay și Solange și-au cerut scuze unul altuia și am mers mai departe ca o familie unită.

 

"Amândoi își recunosc rolul în această chestiune privată care s-a desfășurat în public".

În cel de-al doilea cântec al albumului, Cozy, Beyonce pare să facă aluzie la incident, cântând: "Ea este un zeu, este o eroină, a supraviețuit, a trecut prin tot ce a trecut, încrezătoare și letală.

"Aș putea să vă sugerez să nu vă puneți cu sora mea, pentru că este confortabilă. Confortabilă în pielea mea, mă simt bine cu cine sunt."

 

Beyonce a lansat Renaissance la doar câteva zile după ce revista Rolling Stone a numit-o "cea mai mare artistă în viață din lume".

Cântăreața, originară din Houston, Texas, a câștigat 28 de premii Grammy și a avut cinci single-uri și trei albume care au ajuns pe primul loc în Marea Britanie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel