Betty Salam, acuzații după concertul cu Tzanca Uraganu:„ Mi-am făcut datoria. Nici nu trebuia să urc pe scenă”

Data actualizării: | Data publicării:
Betty Blue. Foto Instagram
Descriere foto: Betty Blue. Foto Instagram

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, îl acuză pe patronul localului în care a concertat că nu a plătit-o. 

Betty Salam a cântat, sâmbătă seară, alături de Tzancă Uraganu, după ce tatăl ei nu a mai putut ajunge pe scenă, din cauza problemelor de sănătate. Acum, fiica artistului spune că este extrem de dezamăgită de organizarea spectacolului și îl acuză pe patronul locației că nu ar fi plătit-o. 

„Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seară. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont fiindcă tatăl meu nu a fost prezent, deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă, și am fost obligată să îmi fac datoria. Ținând cont că momentul trebuia să fie între mine și tatăl meu, dar sănătatea este pe primul plan și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de familia noastră, nefiind plătit, a venit pur și simplu din respect.

Concluzia? Am cerut o sumă modică de bani și nu ni s-a oferit. M-am aflat acolo, am urcat pe scenă, mi-am făcut datoria, dar seriozitatea unde este din partea lor față de mine?”, a spus Betty Salam pe InstaStory


Mai mult, artista spune că nu a putut să oprească spectacolul, din respect față de public, astfel că a urcat pe scenă și a cântat gratis. 

 „Contractul între mine și el nu a existat, fiindcă am așteptat până în ultima zi. De o lună de zile patronul zicea că aduce contractele să le semnăm. Probabil nici eu nu trebuia să urc pe scenă până nu aveam toate cele puse la punct, dar tot publicul era acolo și nu am mai ținut cont de nimic. Am cântat din respect pentru voi și pentru tatăl meu”, a adăugat fiica lui Florin Salam

 

Florin Salam, în lacrimi. Mesajul pe ca i l-a transmis fiicei sale, după ce a lăsat-o baltă la concert: „Nu te minte tăticul”

 

Florin Salam și Betty urmau să cânte împreună, pe aceeași scenă. Concertul a fost promovat de artist și fiica sa cu ceva timp înainte ca acesta să se infecteze cu Sars-Cov2 și să ajungă la spital. Deși nu a anunțat că nu va mai urca pe scenă, manelistul nu s-a prezentat la spectacol, iar în locul lui l-a trimis pe Tzancă Uraganu.

„Ţin să vă anunţ că am fost trimis aici de cumătrul meu Florin Salam. Ştiţi destul de bine toată lumea că a avut o problemă, o răceală, în urmă cu câteva zile. Nu şi-a revenit complet şi nu a putut ajunge în această seară, dar se va amâna concertul lui şi când va da Dumnezeu, în cel mai scurt timp, va fi prezent aici pentru voi toţi. Atât el, cât şi eu. Vom fi prezenţi pentru voi. Eu am venit aici, în această seară, tocmai pentru că nu a putut ajunge el. Aplauze pentru Florin Salam. N-au intrat zilele în sac şi va reveni curând. Mulţumim frumos”, a anunțat Tzancă Uraganu.

 


Starea de sănătate nu i-a permis să urce pe scenă

Absența lui Florin Salam de la concert este motivată de starea sa de sănătate. Se pare că manelistul nu s-a refăcut complet.

Ulterior, artistul a postat un mesaj video, pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, prin care îi urează „La mulți ani”, și, în lacrimi, îi cere să-l ierte pentru că nu a putut cânta alături de ea. 

„Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze de la fata mea, de la Betty. Vreau să-i spun din toată inima: „La mulți ani”. Fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu.

N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi că tu ești baza mea. Te iubesc”, i-a transmis Florin Salam fiicei sale. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel