Bernadette Szocs pune murături după rețeta bunicii ei: „Are 90 de ani și în ziua de azi ea pune murături”

Data publicării:

Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis de masă din România este campioană și în bucătărie! Bernadette Szocs știe să pregătească multe feluri de mâncare și dulciuri, dar are și are o rețetă specială de castraveți și gogoșari murați.

Frumoasa sportivă a renunțat la ținutele cu care și-a obișnuit fanii, și-a pus șorțul de gătit și s-a apucat să pregătească murături pentru iarnă.

Rețeta o știe de la bunica de la Târgu Mureș

„Bunica m-a învățat și sunt foarte mândră că o am încă alături de mine. Are 90 de ani și în ziua de azi ea pune murături” – Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României. 

Deși poate puțină lume se așteaptă, Bernie este pricepută și la gătit.

„În fiecare zi gătesc între antrenamente, pentru că nu are cine să îmi facă și iubesc să gătesc. Uneori mai fac și din cap, nu doar după ce m-au învățat mama și bunica” – Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României. 

Pentru că face foarte mult sport, carnea nu lipsește din meniul sportivei

“Fără carne nu pot să trăiesc, pentru că îmi dă energie pentru antrenamente. La prânz mănânc carne cu garnitură, piure sau legume fierte, fasole, depinde de ceea ce îmi vine pe moment. Seara, carne sau pește cu salată” – Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Nicio zi fără un dulce

Bernie recunoaște că dulciurile sunt slăbiciunea ei. „Pregătesc multe feluri de dulciuri. După ce termin cina nu există să nu mănânc o tabletă de ciocolată. Și la miezul nopții, dacă mă uit la un film, mănânc ceva dulce”– Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României . 

La Târgu Mureș, acolo unde s-a născut frumoasa sportivă, se gătește foarte bine!

„ Când merg acasă, bunică mă așteaptă cu bunătăți. Tot timpul îi cer să îmi facă gulaș și sarmale” -– Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

A învins campioana olimpică!

În urmă cu o lună, Bernadette Szocs a obținut una dintre cele mai frumoase victorii din carieră. Bernie s-a impus la Turneul Campionilor de la Macao în fața dublei campioane olimpice de la Tokyo, Chen Meng, jucătoare din China.

 „Pentru mine a fost un vis împlinit. Am bătut foarte multe jucătoare din Top 10, dar niciodată o campioană olimpică și locul 1 mondial. Eu am mare încredere în mine și în jocul meu, dar această victorie mi-a dat o și mai mare încredere. Doamne ajută să mi se mai împlinească un vis, în 2024, o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris” – Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Tot mai aproape de Europeanul de la Malmo

Săptămâna trecută, la Budapesta, echipa națională feminină de tenis de masă a câștigat cu 3-1 împotriva echipei Ungariei, cel de-al doilea meci din grupa de calificare la Campionatul European pe echipe de la Malmo 2023.

Andreea Dragoman a adus primul punct pentru România, iar următoarele două au fost câștigate de Bernadette Szocs. În prima fază, România a învins acasă formația Turciei cu 3-0.

Din echipa României fac parte Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Irina Ciobanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel