Berea fără alcool, 8 beneficii uimitoare. Hameiul are proprietăți terapeutice

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor engin akyurt
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor engin akyurt

Berea fără alcool are beneficii pentru organism.

Berea fără alcool este o alternativă pentru cei cărora le place această licoare, însă nu vor să consume alcool. A dori să iei o pauză de la alcool nu înseamnă că trebuie să nu mai bei bere. Berea non alcoolică există dintr-un motiv și are de fapt multe beneficii.

Consumul moderat de alcool, recomandat

Există o mulțime de dovezi în sprijinul beneficiilor pentru sănătate ale consumului moderat de alcool. De la antioxidanții dintr-un pahar de vin sau efectele care stimulează starea de spirit ale unei băuturi delicioase, există o mulțime de motive pentru a vă răsfăța acum și din nou.

Acestea fiind spuse, există momente în care doriți să evitați alcoolul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să rămâneți la apă sau băuturi răcoritoare zaharoase atunci când ieșiți în oraș. Acum, devine din ce în ce mai ușor să găsești bere non-alcoolică cu gust deosebit pentru a-ți satisface papilele gustative, arată Upstream Breawing.

Dar este berea non-alcoolică sănătoasă? S-ar putea să vă surprindă să știți că există multe beneficii ale berii non-alcoolice.

 

Promovează post-exercitarea de recuperare


Dacă ești părtaș la un joc de biliard, vei ști că nu există acompaniament mai bun decât un pahar rece de bere – fie că este alcoolic sau non-alcoolic.

Dar, dacă preferați mai multe sporturi fizice, cel mai bine este să așteptați până după ce ați terminat de jucat pentru a vă răsfăța. Fluidele și carbohidrații pe care îi conține berea ajută, de asemenea, organismul să se recupereze după exerciții fizice intense.


Hidratează organismul

Berea alcoolică poate fi, de asemenea, benefică după exercițiile fizice. Dar un dezavantaj este că are un efect diuretic. Acest lucru înseamnă că crește producția de urină și vă poate face să vă simțiți deshidratat.

Mai multe studii au examinat capacitatea de rehidratare și efectul diuretic al berii cu o gamă de conținut diferit de alcool de la zero la patru procente. În general, cu cât conținutul de alcool este mai mic, cu atât este mai capabil să rehidrateze organismul.

Studiile au descoperit că berea cu 2 la sută alcool sau mai puțin nu a crescut producția de urină. De asemenea, nu a avut nici un efect asupra nivelului de volum de sânge după exercițiu. Ca atare, berea non-alcoolică vă avantajează echilibrul fluidelor și susține procesul de rehidratare.

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel