Benone Sinulescu, la spital, în stare stabilă: ce spune familia artistului

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu este în stare stabilă acum, după ce a fost internat la spital. Familia lui a interzis medicilor să mai dea relații despre starea lui.

Artistul este internat acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, iar familia artistului le-a interzis medicilor să mai comunice presei informaţii despre starea sa de sănătate, potrivit Antena 3, care mai arată că artistul în vârstă de 84 de ani, artistul suferă de Alzheimer şi are mai multe probleme cu inima.

Benone Sinulescu se afla la un centru de îngrijiri paliative, iar ieri, după ce impresarul său a tras un smenal de alarmă arătând că starea lui e gravă, artistul a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență dn Arad. 

Ionuț Pavel, fostul său impresar, a lansat o scrisoare către presă:

"Scrisoarea aceasta este un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții, dacă mai este posibil, a unui om al cărui nume este similar cu excelența în folclorul românesc, Benone Sinulescu.

Numele meu este Ionuț Pavel și în ultimii 7 ani am fost impresarul marelui nostru artist.

Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”

 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel