Beneficiile uimitoare ale uleiului de bebeluși. Poate fi folosit în rezolvarea multor probleme

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christin Hume
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christin Hume

Uleiul pentru bebeluși poate fi folosit pentru mult mai mult decât pentru îngrijirea micuțului tău. Are numeroase întrebuințări la care nu te-ai fi gândit.

 

Totul poate deveni un pic nebunesc, mai ales când trebuie să faceți totul pentru prima dată. Iar în zilele noastre există atât de multe opțiuni încât aproape că ai leșina numai când te gândești la ele, chiar și când vine vorba de produse de îngrijire, cum ar fi uleiul pentru bebeluși. Biologic, ecologic, durabil... lista este nesfârșită. Există pur și simplu prea multe opțiuni pentru a le număra, iar dacă ești un părinte tânăr, este posibil să te pierzi în toate mărcile și posibilitățile.

Ulei pentru copii

Dar știați că puteți folosi uleiul pentru bebeluși pentru mult mai mult decât pentru  bebelușul dumneavoastră? Uneori, pur și simplu nu privim dincolo de ceea ce știm, ceea ce nu este chiar atât de ciudat. De ce te-ai gândi la altceva decât la bebeluși când vine vorba de uleiul pentru bebeluși?  Vei fi surprinsă de numărul mare de posibilități pe care le ai cu acest produs, potrivit  tips-and-tricks.co

Le-am adunat într-o listă la îndemână pentru tine:

Folosiți ulei pentru copii pentru a îndepărta durerea

Folosiți-l ca ulei de masaj.

Îndepărtați ceara din urechi cu ulei pentru copii

Folosiți-l pentru a îndepărta machiajul ochilor

Folosiți-l în locul uleiurilor de baie

Epilați-vă cu uleiul pentru bebeluși

Folosiți-o pe față împotriva frigului pătrunzător

Puteți folosi ulei de bebeluș pentru o piele moale: frecați-l pe pielea uscată sau spartă de pe călcâi

Masează-l-l pe piele împotriva vergeturilor în timpul sarcinii

Redă strălucirea mobilierului din lemn cu ulei pentru copii

Folosiți-o pentru a îndepărta guma de mestecat de pe păr

Folosiți-l pentru a descâlci un colier

 

Cum scoți o așchie de sub piele. Truc uimitor

Chiar dacă așchiile sunt adesea foarte mici, ele pot ajunge să vă provoace destul de multă durere. Odată ce așchia a pătruns în piele, doriți să scăpați de ea cât mai repede posibil. Din păcate, din cauza dimensiunilor sale mici, acest lucru se dovedește adesea destul de dificil. Uneori reușești să o îndepărtezi singur, dar există și momente în care ai nevoie de ajutorul altcuiva. Mulțumită următoarelor trucuri vei putea îndepărta cu ușurință așchiile de unul singur.

Penseta:

Aceasta este una dintre cele mai simple soluții, iar majoritatea dintre noi vor fi folosit o pensetă pentru a îndepărta așchiile înainte. Dar, înainte de a face acest lucru, curățați-vă întotdeauna pielea cu săpun și apă călduță pentru a preveni infecțiile. De asemenea, asigurați-vă că ați curățat penseta cu puțin alcool. Scoateți cu grijă așchia din piele, urmând aceeași direcție în care a intrat în corpul dumneavoastră. Dacă nu procedați astfel, veți rupe așchia în două bucăți.

Banda adezivă:

Asigurați-vă că pielea din jurul așchiilor este complet uscată și tăiați o bucată mică de bandă adezivă (cum ar fi banda adezivă). Lipiți banda pe piele și apăsați-o ușor, asigurându-vă că nu împingeți așchia și mai mult în piele. Apoi îndepărtați cu grijă banda de pe piele, trăgând așchia în timp ce faceți acest lucru.

Lipici:

Puteți, de asemenea, să îndepărtați o așchie adăugând puțin lipici. Puteți folosi lipici alb de artizanat sau lipici școlar pentru a face acest lucru (Atenție: nu folosiți niciodată cianoacrilat/super lipici). Lăsați lipiciul să se usuce timp de aproximativ treizeci de secunde înainte de a-l îndepărta ușor.

Bicarbonat de sodiu:

Puneți câteva linguri de bicarbonat de sodiu într-un bol și amestecați-l în timp ce adăugați câteva picături de apă. Continuați să faceți acest lucru până când devine păstoasă. Puneți pasta pe piele, dar asigurați-vă că nu împingeți așchia și mai mult în piele. Acoperiți pasta cu un plasture și îndepărtați-l după câteva ore. Așchia este încă acolo? Dacă da, repetați acești pași, potrivit tips-and-tricks.co

Consultați întotdeauna un medic atunci când așchia provoacă multă durere.

 

 

 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel