Beneficiile UIMITOARE ale ceaiului cu miere. De ce ar trebui să îl consumi zilnic

Data publicării:
Beneficiile ceaiului cu miere, foto Unsplash/ autor: Jessica Delp
Descriere foto: Beneficiile ceaiului cu miere, foto Unsplash/ autor: Jessica Delp

Deși ceaiul fierbinte cu miere nu poate înlocui medicamentele prescrise de medic, acesta poate reduce temporar simptomele de răceală și gripă și poate ajuta la reducerea crampelor menstruale. 

Consumul de ceai fierbinte poate ajuta la reducerea crampelor menstruale, spune Dr. Penny Wise Budoff. Prepară o ceașcă de ceai de plante, adaugă miere după gust și bea pentru a ajuta la creșterea fluxului de sânge în organism, reducând crampele menstruale.

Așezați ceașca caldă pe burtă pentru a crește fluxul de sânge în zona abdominală. Nu beți un ceai care conține cofeină, deoarece acest lucru vă poate agrava crampele menstruale.


Mierea poate fi un inhibitor eficient al tusei, spune Clinica Mayo. Se toarnă apă fierbinte într-o cană, apoi se adaugă un pliculeț de ceai din plante și 2 lingurițe de miere.

Beți ceaiul în timp ce inspirați aburul din ceașcă, ceea ce va ajuta la relaxarea congestiei din piept. Acest remediu poate fi deosebit de util pentru a suprima tusea înainte de culcare.


Bea ceai de plante cu miere pentru a ajuta la vindecarea laringitei și pentru a calma simptomele, spune medicul Robert Feder. Hidratarea cu ceai de plante, suc sau apă, va ajuta la umezirea și hidratarea coardelor vocale.

În plus, mierea va calma iritarea. Inspirați aburul care se ridică din cana de ceai în timp ce sorbiți încet. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel