Beneficiile MIRACULOASE pentru sănătate ale AURULUI. De ce este bine să îl porți

Beneficiile aurului, sursa unsplah/ autor Jasmin Chew
Descriere foto: Beneficiile aurului, sursa unsplah/ autor Jasmin Chew

Aurul a fost întotdeauna privit ca o sursă de bogăție. Chiar și cu secole în urmă, oamenii se împodobeau cu bijuterii și ornamente de aur pentru a-și semnifica puterea și statutul. Cu toate acestea, dincolo de moda de a purta o brățară sau un colier de aur, purtarea aurului poate oferi și o varietate de beneficii pentru sănătate.

În antichitate, se credea că aurul are proprietăți de vindecare și era folosit medicinal. Astăzi, se crede în continuare că aurul poate avea efecte pozitive asupra bunăstării unei persoane. Metalul galben este utilizat pentru o varietate de afecțiuni. Și, deși dovada eficacității sale este oarecum limitată, știm cel puțin că aurul este o substanță netoxică și nu va duce la efecte secundare, chiar și după expunerea pe termen lung.

Iată câteva dintre beneficiile aurului:

Alină simptomele artritei- Poate că cea mai cercetată și mai susținută utilizare de aur a aurului este de a atenua simptomele artritei reumatoide. Purtarea aurului de 24 de karate direct pe piele a contribuit la îmbunătățirea acestor simptome în rândul unui procent semnificativ de suferinzi.

Reduce durerea - Se spune că aplicarea aurului într-un loc inflamat sau infecție ajută la vindecarea rănii. Se spune că aurul are un efect relaxant asupra vaselor de sânge, permițând sângelui să curgă mai liber. Această creștere a circulației reglează oxigenul din corp, ajutând la vindecare.

Reglează temperatura corpului - Se spune că aurul ajută la reglarea temperaturii corpului. O temperatură stabilă îmbunătățește sistemul imunitar al unei persoane. Acest lucru este util mai ales pentru cei care suferă de frisoane, transpirații nocturne și / sau bufeuri.

Tratament de îngrijire a pielii -Cleopatra a folosit faimosul aur pur ca mască de față pentru a-și menține pielea tânără. În epoca romană, aurul a fost transformat într-o cremă și folosit pentru a trata diverse boli de piele și infecții. În timp ce progresele medicale au depășit cu mult aceste practici rudimentare, rămâne baza efectelor pozitive ale aurului asupra pielii, potrivit Times of India.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 feb 2021, 18:18 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience