Beneficiile lui Marte în Berbec pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Unde apare FURIA și cum o poți folosi?

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești despre intrarea lui Marte în semnul Berbecului unde va sta până pe 5 iulie. Ce anume aduce acest aspect pentru fiecare Zodie/ Ascendent citiți mai jos.

Trecerea lui Marte de la Pești la Berbec este una foarte semnificativă, este ca un nou început. La nivel mondial se vor agita foarte mult spiritele, mai ales ținând cont că lui Marte (zeul războiului în mitologie, Micul Malefic în astrologie) îi place tot ce ține de luptă, arme, tancuri și acționează, deși s-ar putea să ni se pară surprinzător, din frică. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. 

Unde apare furia și cum o poți folosi? Beneficiile pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

La voi vine Marte aduce, desigur, mai multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Cum puteți folosi această furie? Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul până pe 5 iulie și plimbați-vă. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 12-a, nu e neapărat cea mai bună poziție. Vă simțiți amenințat, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! „Unde dai și unde crapă”, pur și simplu ajungeți în situații în care nu vă așteptați. Cum vă poate ajuta? Făcându-vă mai atenți la voi înșivă, la sănătatea voastră.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Vouă vă priește, vă aduce socializare, petreceri, comunitate, volntariat, ieșiri în lume. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. Beneficiile lui Marte în semnul Berbecului sunt legate de zona socială unde veți putea să luați hotărâri care să vă uimească chiar și pe voi înșivă. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel