Ben Affleck dă vina pe fosta soție pentru problemele sale cu alcoolul: „Eram prins în capcană"

Ben Affleck și Jennifer Gardner, Colaj foto Instagram/captură foto YouTube
Descriere foto: Ben Affleck și Jennifer Gardner, Colaj foto Instagram/captură foto YouTube

Ben Affleck a vorbit deschis despre căsnicia cu actrița Jennifer Garner. Actorul s-a luptat cu alcoolismul câțiva ani, dar a reușit să renunțe la băutură după ce a divorțat de actriță. 

Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a apărut în episodul de marți, 14 decembrie, al emisiunii The Howard Stern Show pentru a promova filmul The Tender Bar, dar a împărtășit și câteva detalii despre motivul pentru care el și fosta sa soție s-au despărțit în 2015.

"Adevărul a fost că ne-am luat timpul necesar, am luat o decizie, ne-am îndepărtat", a declarat Affleck gazdei Howard Stern. "Am avut o căsnicie care nu a funcționat. Asta se întâmplă. Este cineva pe care o iubesc și o respect, dar cu care nu ar trebui să mai fiu căsătorit".

Ben Affleck  și Jennifer Garner s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Pearl Harbor cu cinci ani mai devreme, potrivit USMagazine. Cei doi au trei copii: Violet, de 16 ani, și Seraphina, de 12 ani, și Samuel, de 9 ani. 


După despărțire, Ben s-a împăcat cu fosta sa logodnică Jennifer Lopez, în timp ce Garner și-a refăcut viața alături de John Miller.


Zvonuri despre infidelitate

La momentul despărțirii fostului cuplu, au circulat zvonuri potrivit cărora Affleck ar fi avut o aventură cu Christine Ouzounian, pe atunci bona copiilor. Starul din Batman v Superman: Dawn of Justice a negat speculațiile prin intermediul reprezentantului său, care a numit zvonurile "un gunoi plin de minciuni" în iulie 2015.

Garner, la rândul ei, a declarat ulterior pentru Vanity Fair că ea și Affleck au decis să se despartă cu mult înainte ca Ouzounian, în vârstă de 34 de ani, să intre în peisaj.

"Eram despărțiți de luni de zile înainte de a auzi vreodată despre bonă", a declarat actrița din Juno în februarie 2016. "Ea nu a avut nimic de-a face cu decizia noastră de a divorța. Ea nu făcea parte din ecuație".


Problemele cu alcoolul

Anul trecut, Ben Affleck a dezvăluit problemele sale cu alcoolul s-au acutizat pe măsură ce  relația cu  Garner începea să scârțâie.

 "Am băut relativ normal pentru o lungă perioadă de timp", a declarat el pentru The New York Times în februarie 2020. "Ceea ce s-a întâmplat a fost că am început să beau din ce în ce mai mult atunci când căsnicia mea se destrăma. Asta se întâmpla în 2015, 2016. Băutura mea, bineînțeles, a creat mai multe probleme conjugale".

 

Marți, Affleck a recunoscut că "probabil că ar mai fi băut" dacă ar mai fi fost căsătorit cu Garner.

"Și apoi am spus: 'Știi ceva? Am încercat. Am încercat, pentru că aveam copii'", și-a amintit starul din Good Will Hunting, adăugând că el crede că el și fosta sa soție "ar fi ajuns unul la gâtul celuilalt" dacă ar fi rămas împreună. "Amândoi am simțit că: "Nu vrem ca acesta să fie modelul pe care copiii noștri îl văd"."


Cum l-a afectat băutura


Starul din Gone Girl a spus că a început să bea mai mult pe măsură ce căsnicia sa cu Garner se destrăma. "Asta a fost o parte din motivul pentru care am început să beau alcool - eram prins în capcană", a spus el. "Eram de genul: 'Nu pot pleca din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit. Ce să fac?"'? Ceea ce am făcut a fost să beau o sticlă de scotch pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi soluția."

 

S-au respectat mereu

În ciuda dificultăților, Affleck a declarat că el și Garner și-au încheiat căsătoria "pe cale amiabilă". "Am avut momente de tensiune? Am avut neînțelegeri cu privire la custodie? Au fost lucruri dificile pentru noi? Ne-am supărat? Da", a explicat el. "Dar, în mod fundamental, totul a fost întotdeauna susținut de respect. Știam că este o mamă bună. Sper că ea a știut că eu am fost un tată bun. Am fost. Trebuia să mă trezesc - știam și asta - și am recunoscut asta. Am spus: "Ai dreptate. Trebuie să mă las de băutură'".


Împăcarea cu J. Lo

Affleck a recunoscut că a fost oarecum ezitant să își reia idila cu Lopez, 52 de ani, din cauza atenției pe care știa că o va atrage. Cei doi, care au fost inițial împreună din 2002 până în 2004, au început să se întâlnească din nou în luna mai.

"Mi-a trecut prin minte cu siguranță", i-a spus el lui Stern despre lumina reflectoarelor asupra relației sale cu Jennifer Lopez. "Responsabilitatea mea față de copiii mei este cea mai mare responsabilitate. Nu vreau să fac nimic care să fie dureros sau distructiv pentru ei, dacă pot să mă abțin. ... Viața mea îi afectează. Eu și mama lor suntem celebrități. Asta este greu. Este o cruce de purtat".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 dec 2021, 17:14 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience