Bella Hadid se luptă cu o boală rară de 15 ani. Calvarul prin care a trecut celebrul manechin: „Să fiu atât de tristă și de bolnavă...”

Data publicării:

Celebrul manechin Bella Hadid a vorbit despre boala cronică de care suferă de 15 ani

 

 

Celebrul manechin american Bella Hadid a vorbit pe larg, duminică, despre boala cronică de care suferă de 15 ani, explicând pe Instagram absenţa ei de la cele mai recente prezentări de modă haute couture.

Într-un mesaj însoţit de extrase din fişele ei medicale şi fotografii cu ea în timp ce se afla pe perfuzii sau era în spital, Bella Hadid a vorbit despre cei ''15 ani de suferinţă invizibilă'' din cauza bolii Lyme şi a tratamentelor îndelungate, afirmând că este ''în sfârşit, sănătoasă''.

 



''Mă întorc când mă voi simţi pregătită'', a afirmat starul în vârstă de 26 de ani, unul dintre cele mai populare modele ale generaţiei sale, alături de sora ei, Gigi Hadid.

Ea nu a participat la ultimele evenimente importante de modă, inclusiv Gala Met şi Săptămâna Modei de la Paris, făcându-i pe unii să se teamă de retragerea ei definitivă de pe podiumuri.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bella ???? (@bellahadid)

Pe numele ei adevărat Isabella Hadid, ea a menţionat deja în trecut dificultatea de a-şi urma cariera din cauza bolii sale.

''Să fiu atât de tristă şi de bolnavă dar, totodată, să am atât de mult noroc, privilegii, oportunităţi şi dragoste în jurul meu este probabil cel mai confuz lucru din viaţa mea'', a spus ea duminică.

''Totul s-a manifestat într-un mod pe care nu-l pot explica cu adevărat'', a mai spus ea, dând însă asigurări: ''Sunt bine şi (...) nu trebuie să vă faceţi griji''.

Mama şi fratele ei, de asemenea modele, suferă şi ei de această boală.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bella ???? (@bellahadid)

Potrivit unui studiu amplu din 2022, mai mult de 14% din populaţia lumii a suferit de boala Lyme, cauzată de o bacterie şi transmisă prin înţepătura de căpuşă.

Boala Lyme este rareori fatală, însă persoanele înţepate de o căpuşă infectată dezvoltă adesea o erupţie cutanată şi suferă de simptome asemănătoare gripei, inclusiv dureri musculare şi articulare, dureri de cap, greaţă şi vărsături, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel