Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV: „Copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată”

Data actualizării: | Data publicării:

Psihologul Beatrice Busuioc este noua vedetă a emisiunii de parenting Supernanny, de la Prima TV.

Nativ înzestrată cu abilitatea de a relaționa cu fiecare om potrivit personalității lui, Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV, este un psiholog reputat, specializat în Statele Unite.

“Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îți concepi un plan pentru ședința din ziua respectivă, există posibilitatea să fii suprins. De ce? Copiii sunt ființe atât de sincere și imprevizibile în reacțiile lor încât dacă nu ești creativ, spontan și plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi. Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinții să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinții, modelul ce îl oferă copiilor”, punctează noua Supernanny de la Prima TV.


Din 21 ianuarie, de la ora 20.00, Prima TV difuzează un nou sezon al emisiunii care a cucerit deopotrivă părinții și copii. Încă din prima ediție, părinții vor afla multe lucruri extrem de importante, de la cum să reacționeze în plină criză a celui mic până la cum să rezolve diversele provocări emoționale pe care le trăiesc copiii lor. ” Ce alege copilul? REACȚII LA INTENSITATE MARE! De aceea, o să mă puteți vedea și în cadrul emisiunii folosind superlative în relația cu copiii (ex: wow, super, extraordinar, magnific, fantastic), asta având ca și scop creșterea motivației și a încrederii în sine. Motivația socială este foarte importantă în interacțiunea cu copii (asta spun studiile științifice în analiză aplicată a comportamentului uman), care sugerează reacții expansive pentru a-i determina pe copii să se hrănească cu acestea”, spune Supernanny Beatrice.

 

Propunerea de a deveni  Supernanny a fost pentru Beatrice o adevărată provocare.  ”Sunt o persoană cu valori și principii foarte bine definite și sunt foarte calculată în ceea ce privește orice decizie din punct de vedere profesional. Vreau să mă asigur întotdeauna că acolo unde pășesc aduc un plus valoare în viața oamenilor. Iubesc ideea de a sparge tiparele încă din perioada de incubare, având acces la întreg mediul familial al fiecărui copil în parte. Nu mi-e străină ideea de a-mi petrece câteva zile alături de copil și familie, pentru că eu sunt o “Super Betty” de câțiva ani pentru părinții și copiii din afara țării. Am colaborări în 5 țări, acolo unde, la un interval de câteva luni, poposesc câte o săptămână - două pentru a face observație, intervenție și a preda ștafeta părinților să mențină lucrurile și după plecarea mea. Ulterior îi coordonez o dată la două săptămâni online, pentru a vedea ce progrese, dificultăți sau neclarități există și a ajusta lucrurile în proces. De aceea, proiectul Supernanny vine ca o completare frumoasă și armonioasă a ceea ce practic de ani de zile, oferindu-mi ocazia să răspândesc raze de soare din inima mea cât mai multor familii.”


Beatrice Busuioc a absolvit un master in America, pe analiza aplicată a comportamentului uman la UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Are Master în Psihologie, la Universitatea București. A studiat Public Speaking, Leadership &Coaching la Maxwell Leadership România, cel mai apreciat program internațional de leadership și dezvoltare personală. “Programul de formare John Maxwell Team România m-a ajutat să devin un bun leader, public speaker și trainer pentru echipa cu care lucrez. De asemenea, am învățat tehnici prin care să îi îndrum pe copii să se expună în fața unui public, fără a se simți sub lupa autorității”, spune Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV.
Din 21 ianuarie, de la 20.00, la Prima TV, telespectatorii sunt invitați să trăiască emoție, pasiune, joacă, distracție și multă iubire în noul sezon Supernanny.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel