Bear Grylls nu mai e vegan. Motivul pentru care e revenit la consumul de carne: „Sănătatea mea s-a prăbușit”

Data publicării:
Bear Grylls, foto Instagram
Descriere foto: Bear Grylls, foto Instagram

Bear Grylls dezvăluie motivul pentru care a renunțat la stilul său de viață vegan

Bear Grylls a renunțat oficial la veganism.

Aventurierul în vârstă de 48 de ani și gazda emisiunii Running Wild with Bear Grylls,  a dezvăluit, într-un interviu pentru GQ, de ce a decis să se întoarcă la consumul de carne.


Deși în trecut, Bear Grylls a fost un mare susținător al veganismului, el spune că acum este "super împotriva nucilor. Și împotriva cerealelor, a grâului și a legumelor. Acestea mi-au afectat negativ sănătatea. Am fost un susținător masiv al stilului de viață vegan timp de ani de zile și am scris o carte despre asta, dar sănătatea mea s-a prăbușit din cauza asta".


El a continuat, spunând că, după ce a fost testat pozitiv pentru "COVID în urmă cu câțiva ani, am dublat consumul a ceea ce credeam că este sănătos - sucuri naturale, legume - și am avut dureri de rinichi, aproape pietre la rinichi".

"Cu cât am făcut mai multe cercetări, am observat că legumele crude nu sunt chiar bune pentru tine. Așa că am început să încorporez friptură de calitate, hrănită cu iarbă și ficat. Prânzul meu este format din carne, ouă și lactate, mult unt și fructe. Mănânc ficat probabil o dată la două zile. Am început să devin din nou puternic".

Bear a adăugat, de asemenea, că, deși a trecut peste legume în acest moment al vieții sale, nu le-a eliminat complet din dieta sa.

"Mi-am schimbat mentalitatea, trecând de la "legumele sunt grozave" la a realiza că am avut milioane de ani de evoluție în care am fost concepuți să mâncăm carne, lapte și ouă. Și fructe - dulci, în culori vii - și multă miere. Asta a făcut ca mâncarea să fie mult mai distractivă."

El adaugă: "Am combinații de ouă prăjite în unt, iaurt grecesc cu miere și fructe de pădure. Înainte mă gândeam: "Oh, trebuie să mănânc o salată". Este o revoluție pentru mine".

Ce mânâncă atunci când se întoarce din  aventurile sale:

„O să fac un burger din carne tocată din iarbă, cu brânză și un ou deasupra, gătit în seu, în care voi prăji niște orez alb. O lingură de măduvă osoasă, o cutie masivă de iaurt grecesc, miere și fructe de pădure. Dacă ar fi să mă răsfăț, aș lua niște cocktailuri și o pizza din aluat vegetal. Poate o friptură britanică bună, budincă cu caramel lipicios. Și suc de portocale proaspăt stors. Am constatat că mâncând așa, am mai puține pofte”, a mai spus Bear Grylls.

Chiar luna trecută, Bear a câștigat premiul "Outstanding Daytime Program Host" la Daytime Emmy Awards.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel