Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian. Ce dezvăluiri a făcut regizorul serialului „Clanul”

Data publicării:
Sursă foto: Theo Rose/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Theo Rose/Instagram

Deși e discret din fire, de această dată, Anghel Damian a dat mai mult de casă. Iată ce dezvăluiri a făcut iubitul lui Theo Rose.

Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a oferit în premieră detalii despre nunta cu Theo Rose. Într-un interviu pentru revista VIVA!, Damian, cunoscut pentru discreția sa, a împărtășit câteva aspecte despre nunta cu mama copilului său. El a menționat și promisiunea pe care și-au făcut-o la începutul relației și pe care o respectă cu strictețe în fiecare săptămână, fără excepție.

Anghel Damian și Theo Rose, părinți exemplu

Întrebat de cum au reușit el și Theo Rose să îmbine cariera cu viața personală, Anghel a fost sincer și a mărturisit care este secretul care le dă putere să reușească în toate.

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit.”, a povestit Anghel Damian, pentru revista VIVA!

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, emoționată până la lacrimi de un moment petrecut în familia sa

Cum va arăta nunta lui Anghel Damian cu Theo Rose

Dacă în general nunțile de vedete sunt niște evenimente grandioase, luxuriante, nu același lucru se întâmplă și în cazul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian. Conform spuselor lui Anghel, cei doi își doresc o ceremonie cât mai restrânsă.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.”, a continuat Anghel Damian.

Când vine vorba de petreceri, Anghel a recunoscut că are două părți, dar, chiar și în aceste ipostaze, preferă discreția.

„Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional.”, a adăugat iubitul lui Theo  Rose.

Te-ar putea interesa și: Fiul lui Theo Rose a împlinit un an. Mesajul emoționant postat de artistă: „Ești făcut din iubire”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel