Theo Rose, emoționată până la lacrimi de un moment petrecut în familia sa

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube Vorbește lumea
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube Vorbește lumea

Sasha-Ioan, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, a împlinit un an.

Theo Rose și Anghel Damian au avut parte de fericire și emoție, cu ocazia zilei de naștere a fiului lor.

Chiar dacă nu organizat o petrecere mare, cei doi părinți au marcat această zi cum se cuvine. Theo Rose a zis pe Instagram că au avut baloane colorate, un tort delicios și un animator pentru a celebra această zi plină de fericire și emoție din familia lor.

”Sasha, 1 an. N-am facut petrecere dar am avut baloane, tort si animator. Multumim pentru urari!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Foto 

Cântăreața Theo Rose a împărtășit cu internauții un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, evidențiind faptul că viața lor s-a schimbat complet după venirea pe lume a lui Sasha-Ioan.

Recent, Theo Rose a recunoscut faptul că rolul de mamă este extrem de solicitant, însă a subliniat că acum apreciază și mai mult clipele petrecute alături de Anghel Damian.

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, a zis Theo Rose, într-o emisiune TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel