'Barbie'' devine filmul Warner Bros. cu cele mai mari încasări la box-office-ul intern

Data publicării:
Margot Robbie, Captură Video YouTube / Barbie
Descriere foto: Margot Robbie, Captură Video YouTube / Barbie

Filmul "Barbie", în regia Gretei Gerwig, a devenit producţia Warner Bros. cu cele mai mari încasări la box-office-ul intern, surclasând pelicula "The Dark Knight".



Încasările obţinute de "Barbie", cu Margot Robbie şi Ryan Gosling în rolurile principale, au depăşit 537,5 milioane de dolari la box office-ul nord-american în mai puţin de o lună de la lansarea în cinematografe, la 21 iulie, potrivit Variety.

Filmul "The Dark Knight" în regia lui Christopher Nolan, bazat pe personajul Batman şi recompensat cu premiul Oscar, lansat în acelaşi weekend din luna iulie, dar în 2008, a obţinut încasări de 536 de milioane de dolari la box-office-ul intern.

Acesta nu este primul record stabilit de "Barbie" de la mult aşteptata sa lansare. Producţia a devenit cel mai de succes debut pentru o regizoare, depăşind "Captain Marvel" din 2019 (153 milioane de dolari), regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck.

De asemenea, "Barbie" a depăşit pragul de 1 miliard de dolari la box-office-ul internaţional la începutul acestei luni, cu mult peste recordul anterior stabilit de un film regizat de o femeie. "Wonder Woman", în regia lui Patty Jenkins, tot de la Warner Bros., a obţinut încasări totale de 821 milioane de dolari.

Margot Robbie, totodată coproducătoare a producţiei "Barbie", va încasa aproximativ 50 de milioane de dolari de pe urma "Barbie", notează Agerpres. 

 

Suma uriașă de bani pe care o va primi Margot Robbie, pentru rolul din „Barbie”

Margot Robbie va fi răsplătită cu o sumă mare de bani, pentru succesul pe care l-a avut filmul „Barbie” peste tot în lume.

Margot Robbie este una dintre actrițele cele mai mediatizate în această perioadă, după succesul culminant pe care l-a obținut prin rolul pe care l-a jucat în „Barbie”. Faptul că acesta este unul dintre cele mai urmărite filme la nivel global nu vine însă doar cu popularitate, ci și cu venituri substanțiale pentru actrița care este pregătită să încaseze o sumă uriașă curând.

Potrivit presei internaționale, actrița australiană ar putea câștiga până la 50 de milioane de dolari, pentru rolul principal pe care l-a avut în producția de succes „Barbie”. Această sumă ar fi o combinație între salariul ei câștigat pe timpul filmărilor, precum și pentru bonusurile primite din încasări.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel