Bărbații și ritualurile de frumusețe. Chirurg estetician: Au început să prindă curaj

Data publicării:
foto: Pixabay
Descriere foto: foto: Pixabay

Chirurgul plastic Daniela Diveică spune că bărbații apelează, în ultima vreme, la proceduri minim invazive pentru a arăta bine.

Nu mulți domni apelează la trucuri de frumusețe pentru a arăta bine, deși, în ultima vreme, din ce în ce mai mulți au prins curaj și au trecut pragul cabinetelor unor chirurgi plastici. ”Am văzut mulți bărbați care înaintează în vârstă cu grație și își fac mici ajustări de bun simț, adică nu prea te prinzi dacă și-au făcut sau nu ceva, dar arată impecabil”, spune realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas.

Afirmația ei este întărită de cea a medicului Daniela Diveică, medic specialist în Chirurgie Plastică și Estetică:

”Domnii au început să prindă curaj în ultima perioadă. Ce-i drept, și Mama Natură e un pic mai blândă cu ei în procesul de îmbătrânire. Din păcate, la noi, componenta hormonală are o mare greutate când vorbim despre îmbătrânire. La domni stă un pic mai lent, să spun așa, procesul de îmbătrânire. Și da, au prins curaj la procedurile minim invazive cum ar fi tratamentele de întreținere ale tenului, tratamentul cu toxină botulinică. Și la procedurile chirurgicale au început să mai prindă un pic curaj”. Citește mai multe pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel