„Banii sunt făcuți să lucreze”. Mihai Voropchievici: REGULA miliardarilor

Mihai Voropchievici. Foto Unsplash/ captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Foto Unsplash/ captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este regula pe care o urmează toți miliardarii și cum poți pune banii să lucreze pentru tine. 

Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, unde a dezvăluit care este regula de aur a miliardarilor. Celebrul numerolog afirmă că banoo sunt făcuți să lucreze și că te poți îmbogăți dacă știi cum să-i gestionezi. 

"Este un lucru foarte bun atât timp cât pui banul să muncească pentru tine. Tu vii doar cu ideea şi nu trebuie să prestezi tu o muncă grea.

Oamenii care au avut banii mai mulţi au reuşit să facă ceva. Unii au strâns bani şi au luat un apartament şi l-au dat apoi în chirie.

O parte din banii încasaţi se folosesc la întreţinere, iar partea cealaltă o pun să lucreze pentru mine în altceva. 

Sunt o mulţime de lucruri pe care le poţi face. Important este să nu bagi bani în ceva ce nu cunoşti. Este o greşeală majoră.

În cazul de bursă, îţi trebuie o idee de temelie. Pregătirea în domeniul financiar. Cum faci bani, cum îi înmulţeşti. Dacă nu ai o pregătire cât de cât, nu ai cum", a spus Mihai Voropchievici, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: În vis îţi vin nişte sfaturi, nişte călăuze

Mai mult, numerologul susține că și putem să facem bani și în somn. Mai exact, acesta este de părere că unele vise pot conține mesaje cu indicații precise de cîștiguri. 

"Poţi să-ţi schimbi condiţia, dar asta nu înseamnă că înainte de culcare nu te gândeşti a doua zi cum să mai faci nişte bani. Dacă te laşi pe tânjeală, banii nu vin. 

Să şi visezi cum să faci bani. În vis îţi vin nişte sfaturi, nişte călăuze. Unul s-a culcat gândindu-se că are nevoie de bani să facă nuntă cu unul dintre copii. Nu voia să se împrumute. A visat 6 numere. Şi a jucat la loto şi a câştigat.  Dacă în vis îţi apar numere, să le foloseşti. 

Ca să faci bani, trebuie să rişti. Mulţi jucători de jocuri de noroc, au investit toată suma câştigată în altele. Fără să gândească că acele numere nu ies mereu. Din dorinţa de a face bani, poţi face greşeli fatale. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 mai 2022, 13:22 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience