Bancul zilei: Suspiciunile soției

Banc, sursa pixabay/ autor Alexandra
Descriere foto: Banc, sursa pixabay/ autor Alexandra

Bancul zilei. Soția a avut un vis ciudat despre soțul ei. Într-o zi a avut ocazia să-i umble în telefon acestuia.

Bărbatul nu-și parolase telefonul.
În lista de contacte, ea a găsit trei numere, înregistrate ca ”cea mai blândă atingere”, “lacrimă dulce” și “doamna visurilor mele”.

Cand a vazut aceste cuvinte, tânăra a devenit foarte curioasa, dar s-a si suparat. In acel moment s-a hotarat sa sune la acele numere din agenda telefonului.

A incercat sa sune la primul numar („atingere ușoară“) si a avut o surpriza. La acel numar apelat a raspuns mama sotului. Cand a fost intrebata de soacra de ce nu suna de pe telefonul ei, femeia a gasit o scuza, deja ii era rusine de fapta sa.

“Nu îmi merge telefonul și am vrut să văd ce faci”
A sunat apoi la “lacrima dulce”. Surpriza si aici… era sora lui. Și când a sunat la numărul "Doamna visurilor mele”, telefonul a inceput sa-i sune.

 

Femeia a plâns de remușcare, pentru că s-a gândit atât de nedrept la soțul ei, și apoi și-a retras toți banii din cont și i-a dat sotului.
Barbatul a mers la mama sa si a povestit totul. Emotionata, femeia a mers sa-i cumpere un ceas de aur. Sora lui, la fel de emotionata ca si mama sa, s-a gandit sa-i cumpere o motocicleta.

După ce a primit toate aceste daruri, bărbatul și-a părăsit  sotia și s-a căsătorit cu cea care era notată în telefon “Mihai Electrician”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 dec 2021, 07:08 | Categorie: Homepage
Get it on App Store Get it on Google Play