Bancul zilei: Pățania unor preoți pe litoral

Data publicării:
Banc, sursa pixabay/ autor Alexandra
Descriere foto: Banc, sursa pixabay/ autor Alexandra

Bancul zilei. Doi preoți s-au decis să meargă la mare, în vacanță, și au convenit să nu poarte nimic ce le-ar putea trăda apartenența la clasa clericilor.

De îndată ce au ajuns pe litoral, au intrat într-un magazin și au cumpărat niște camăși ultra-colorate, pantaloni scurț, sandale și ochelari de soare.

În dimineața următoare, s-au dus la plajă, imbrăcați în hainele cele  noi. Pe când stăteau tolăniți în șezlonguri, savurând fiecare băuturica, soarele și peisajul, o blondă mortala, topless și cu mini-bikini venea către ei legănându-și ametitor soldurile.

Când să treaca pe lânga ei, ea le-a zâmbit si le-a spus:

- Bună dimineața, parinte! Apoi s-a îndepărtat. Cei doi au rămas blocați. Cum oare și-a putut da seama blonda ca ei sunt preoți?

A doua zi, același scenariu cu blonda apetisantă care a trecut pe lângă cei doi preoți, care le zâmbește și  le adresează câte un "bună dimineața,  și se indepartează.

Unul dintre preoți, nu mai poate suporta și strigă:

- Doar o clipă, domnișoară.

- Da, răspunde aceasta.

- Uite, noi chiar suntem preoți, și suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut ști că suntem preoți fiind îmbrăcați așa?

- Parinte raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel