Bancul zilei: Metodă contraceptivă inedită

Banc, foto Unsplash/ autor: Tim Mossholder
Descriere foto: Banc, foto Unsplash/ autor: Tim Mossholder

O femeie merge la ginecolog:

Dom' doctor, am o puzderie de copii, și cum nasc, cum rămân gravidă din nou. Ce mă sfătuiți să fac să nu mai rămân însărcinată?


- Păi, cel mai sigur ar fi să nu te mai culci cu bărbatul o perioadă.


- Am încercat, dom' doctor, dar cu atâția copii pe cap, toată ziua muncesc, iar seara cad ruptă de oboseală și adorm de cum pun capul pe pernă, iar soțul se strecoară lângă mine fără să-l simt de obosită ce sunt și...


- Atunci, dacă aşa stau lucrurile, te duci și cumperi un borcan de zece litri, iar seara când te culci, bagi picioarele în borcan și ai scăpat de necaz!
Femeia nu prea pricepu ce vrea doctorul să spună și întreabă: Cum în borcan, dom' doctor?


- Aşa bine! Te culci cu picioarele în borcan și ai să vezi că nu mai rămâi gravidă. Metoda este garantată 100%. După câteva luni bune, femeia vine din nou la doctor, "cu burta la gură". Când o vede, doctorul o întreabă mirat: Ai rămas iar gravidă? Nu se poate! Cum s-a-ntâmplat? Ai cumpărat un borcan de zece litri, așa cum ți-am spus, în care să bagi picioarele când te culci?


La care, femeia zice:
- Am cumpărat, dom' doctor, dar n-am găsit borcan de zece litri și am luat două de cinci.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 30 ian 2022, 08:01 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play