Bad Bunny, confirmat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte starul portorican

Data publicării:

Artistul portorican Bad Bunny a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care nu a putut participa in situ la ceremonia American Music Awards 2020 de duminică, la care a fost desemnat câştigătorul categoriilor "Artistul latino preferat" şi "Albumul latino preferat", pentru discul său "YHLQMDLG". 

Vestea a fost anunţată luni într-un comunicat emis de agenţia Lacoustyle care îl reprezintă pe artist, în care se precizează că el a participat duminică virtual la ceremonie, din locuinţa sa din Los Angeles, California, de unde a prezentat premiul la categoria "Artista latino preferată", acordat în premieră, notează Agerpres. 

Bad Bunny era programat să interpreteze live hit-ul său "Dákiti", alături de Jhay Cortez - care a devenit melodia numărul unu în topurile muzicale mondiale - "dar, din păcate, artistul a confirmat că a contractat virusul bolii COVID-19 şi a trebuit să îşi anuleze participarea".

Artistul din Puerto Rico a fost inclus recent în distribuţia filmului "American Sole" şi va fi unul dintre producătorii executivi ai peliculei, printre care figurează comediantul american Kevin Hart şi baschetbalistul Chris Paul. Unii dintre cei care vor juca în acest film sunt Pete Davidson, membru al distribuţiei programului de televiziune "Saturday Night Live", O'Shea Jackson Jr, fiul cel mare al legendarului rapper american Ice Cube, Camila Mendes şi rapperul Offset.

Filmul este regizat de Ian Edelman.

De asemenea, Bad Bunny va apărea în cel de-al treilea sezon al serialului Netflix "Narcos: Mexic" în care va interpreta personajul Arturo "Kitty" Páez.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel