Babasha, de la un puști talentat, la un artist consacrat. Cât costă ca să-l aduci pe Babasha la evenimentul tău

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Babasha/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Babasha/Instagram

Odată cu apariția sa controversată la concertul Coldplay de la Arena Națională din București, Babasha a început să-și aprecieze și mai mult munca. Iată ce tarif are Babasha, dacă vrei sî îți cânte o oră la eveniment.

Babasha a cunoscut o creștere fulminantă a popularității sale odată cu apariția sa controversată pe scena concertului Coldplay de la Arena Națională din București. Prezența sa alături de trupa britanică a stârnit reacții aprinse din partea publicului, împărțit între cei care au apreciat gestul lui Chris Martin de a promova un artist local și cei care au considerat că manelele nu se potrivesc cu atmosfera concertului.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-l aduci pe Babasha la evenimentul tău

Indiferent de opinii, Babasha a beneficiat de o expunere mediatică semnificativă, care i-a adus un plus de notorietate. Popularitatea sa a crescut considerabil, iar tarifele pentru aparițiile sale la evenimente private au crescut. Astăzi, Babasha se bucură de statutul de artist consacrat, apreciat de o parte a publicului pentru talentul său muzical, dar și controversat din cauza genului muzical pe care îl abordează.

Recent, un tânăr care se pregătește să împlinească 18 ani a dorit să-l invite pe Babasha la petrecerea de majorat, conform Click!. Din păcate, tânărul nu a putut să bată palma, întrucât oferta care i-a fost oferită nu l-a avantajat deloc. Acesta a aflat că Babasha încasează următoarele tarife: 3800 de euro + TVA pentru o oră, 4500 de euro + TVA pentru două ore și 6000 de euro + TVA pentru trei ore.

Te-ar putea interesa și: Piesa pe care trebuia, de fapt, să o cânte Babasha la concertul Coldplay. Abia acum s-a aflat: „Am spus că nu pot să cânt așa ceva”

Ce mesaj i-a transmis Babasha Corinei Bud

Zeci de nume sonore din industria muzicală românească au sărit în apărarea lui Babasha, după incidentul cu fluierături și huiduieli de la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București.

Delia, Smiley, Connect-R, Theo Rose, Bogdan de la Ploiești sunt doar câțiva dintre artiștii care au condamnat gestul publicului nemulțumit de genul muzical abordat de tânărul artist în vârstă de 22 de ani. Corina Bud, dimpotrivă, a criticat dur invitația lui Babasha pe scenă, considerând-o o alegere nepotrivită.

„Fraților, vreau și eu să vorbesc cu voi și chiar vreau să îmi oferiți atenție. Pentru toți cei care cred că îmi fac bine făcând rău altor persoane, să știți că nu este deloc așa și mă refer strict la Corina. Pe mine nu mă interesează ce a zis femeia aia, nu am nimic cu ea, nu este datoria mea să înțeleg ce are ea pe suflet, e treaba ei. Doar că dacă noi răspundem cu rău la rău însemnă că se pierde tot mesajul pe care am încercat să-l fac cu cei de la Coldplay.

Nu putem să vorbim la un concert despre pace, iubire și după aia să intrăm cu picioarele în viața femeii ăleia. Ce a făcut este treaba ei, karma ei, viața ei, noi nu trebuie să facem noi dreptate, are Dumnezeu grijă de toată lumea. În schimb, v-aș ruga din toată inima să o lăsați în pace și să nu o mai agresați. De iertat nu am de ce să o iert, este pur și simplu o femeie cu care n-am să pot să fiu prieten niciodată, e o chestie de principiu, dar nu am nicio chestie cu ea, niciun fel de răutate.

Știu că poate mulți vă luați de ea nu pentru că vreți să-mi luați mie apărarea, ci din cauză că v-a durut și pe voi gestul ei, dar repet, nu are niciun sens. Pentru mine Corina Bud nu e un subiect atât de important încât să fiu supărat, indiferent de ce ar mai zice de acum încolo. Vreau să apelez bunătatea, empatia și  înțelegerea tuturor. Nu e bine, fraților. Dacă ea a încercat să facă ceva rău luându-mă la mișto, noi să facem exact același lucru... Noi trebuie să răspundem cu bine la rău, așa că lăsați-o în pace. Dacă nu aveți o vorbă bunĂ de spus femeii, lăsați-o în pace, vă rog tare mult”, a spus Babasha, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman, revoltat de momentul iscat la concertul Coldplay. Ce părere are despre Babasha: „Îi înțeleg și pe cei care au huiduit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel